nlc.hu
Sztárok

Lakatos Márk új séróval üzeni, hogy ne fóliával, elfogadással közelítsenek egymáshoz az emberek

Lakatos Márk új séróval üzeni, hogy ne fóliával, elfogadással közelítsenek egymáshoz az emberek

Lakatos Márk sosem rejtette alá a véleményét, ezúttal sem tette.

Lakatos Márk sokat tesz azért, hogy az emberek elfogadóbbak legyenek, fiatal korától kezdve úgy öltözködik, ahogy neki tetszik, nem foglalkozik a negatív felhangokkal. Nyíltan beszél arról, hogy a férfiak is bújhatnak nőiesebb stílusú ruhákba, szerinte mindenkinek olyan szerelésben kellene lennie, amelyben jól érzi magát.

Lakatos Márk

Lakatos Márk (Fotó: Instagram)

Most az Instagram-oldalán jelentkezett be fehér színű frizurával, ám a hajánál sokkal fontosabb, hogy a posztjával a napokban feltett videójára reflektál, amelyben azt láthattuk, hogy egy zacskót húzott a fejére, reagálva arra, hogy a Libri könyvesboltjaiban lefóliázzák az LMBTQ-tartalmú könyveket.

„Tegnap viccelődtem kicsit, mert azt a groteszk és abszurd világot, amiben itthon élünk, muszáj szerintem egy kis humorral kifigurázni.

Ahogy a halálfélelmet is évezredek óta humorral próbálja meg az ember leküzdeni, feloldani.

Sok dolgot le lehet takarni leplekkel, fóliákkal, burkával, ideológiával, politikával, egyházzal, DE az élet előbb vagy utóbb kibújik a takarásból és színpadra lép.

Ezt sose feledjétek, Drága Csillagszórók. Az igazi kultúra a nyitottságban, szabadságban és a párbeszédben létezik. Minden más csak a valóság letakarása valamilyen érdek mentén.

Ne fóliákkal, leplekkel támadjatok, hanem őszinte érdeklődéssel és nyitottsággal közeledjetek”

– írta Márk.

Ez pedig a korábbi fotója, amit közzétett a fóliázás kapcsán:

Kiemelt kép:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top