nlc.hu
Sztárok

Valkó Eszter régen és most

49 éves lett Valkó Eszter, akin egyszerűen nem fog az idő

Utolsó négyessel kezdődő évébe lépett az egykori RTL-es műsorvezető, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Ami azt illeti, jól is áll neki az új évszám!
Valkó Eszter

Valkó Eszter jó ideje búcsút intett Magyarországnak és férjével, akivel 2012-ben mondták ki a boldogító igent, Hollandiába költöztek. Ott született meg kisfiuk, Simon is, akiről Eszter lelkesen oszt meg fotókat és videókat közösségi oldalán.

Ha műsort nem is vezet a tulipánok országában, a telefonja kameráját szívesen bekapcsolja és érdekességeket mesél új életéről. Követőit a YouTube-csatornáján eddig 33 videóval örvendeztette meg, s azért, mert egy ideje szünetet tart a filmezéssel, többen is reklamáltak nála.

Valamelyest kárpótolhatja a kíváncsiskodókat Eszter Insta-oldala, ahol frissebb bejegyzések is láthatók. Nem olyan régen például Mauritiuson járt a család, és mesés képeket készítettek.

A szülinapos anyuka szemmel láthatóan majd’ kicsattan a boldogságtól, minden fotójából árad a harmónia. Félreértés ne essék, a „régi Esztert” is nagyon bírtuk, de leporolt fotóit elnézve a mostani kívül-belül sokkal jobb formában van!

Valkó Eszter
Megnézem
Összes kép (10)

Nyitókép: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top