nlc.hu
Sztárok

Király Viktor és ikertestvére egyszer megbeszélte, hogy párt cserél

Király Viktor és ikertestvére egyszer megbeszélte, hogy párt cserél

Fiatalok voltak, egy házibuli után jött az ötlet.

Járai Máté az RTL Activity című műsorában elmondta, szerencsésnek tartja Király Viktort, akinek nemcsak saját külseje miatt lehet sikere a nőknél, hanem a szintén jóképű ikertestvére miatt is.

Az énekes bevallotta, hogy egyszer társat cseréltek egy rövid időre a két másik tudta nélkül. Az eset egy házibuli után történt meg, itt mindketten összejöttek egy-egy lánnyal, és másnap reggel megbeszélték, hogy párt cserélnek, és a másik előző esti partnerét hívják fel. 

Hajdú Péter viszont felhívta a játékvezető figyelmét arra, hogy Király Viktor jelenleg nem lehet annyira mázlista, ugyanis veszélyben a házassága, mire az énekes megjegyezte, hogy azért még nem válik.

Király Viktor

Fotó: RTL/Sajtóklub

Közel fél év eltelt azóta, hogy Király Viktor és felesége, Virág Anita házassága válságba került.

„Továbbra is próbálkozunk, küzdünk a házasságunkért, és meglátjuk, mire jutunk. Mindent megteszünk azért, hogy minden olyan legyen, mint régen. Bármi is történt közöttünk, Anita fontos a számomra” – nyilatkozta még májusban Király Viktor.

Mindeközben egyre több jel mutat arra, hogy a végéhez közeledik a házassága. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top