nlc.hu
Sztárok

Megállapították Lisa Marie Presley halálának okát

Megállapították, mi okozta Lisa Marie Presley halálát

Egy korábbi műtét szövődménye miatt hunyt el Elvis Presley lánya.

Lisa Marie Presley, Elvis Presley lányának halálát bélelzáródás okozta a Los Angeles megyei halottkémi hivatal jelentése szerint. A bélelzáródás az évekkel korábbi súlycsökkentő műtét miatti összenövések következtében alakult ki, írja az MTI.

Az 54 éves énekesnő kórházba szállítását követően, január 12-én hunyt el. Halála előtt két nappal még megjelent a Golden Globe-díjátadón. Lisa Marie Presley-t a fia, Benjamin Keough mellé temették el.

Lisa Marie Presley

Fotó: Christopher Polk/Getty Images for Wonderwall/AFP

Lánya halála után Priscilla Presley keresettel támadta meg Lisa Marie végrendeletét, mert abban egy 2016-os kiegészítés kizárta őt hagyatékának kezeléséből, és az örökség gondozójának két gyermekét, Benjamin Keough-t és Riley Keough-t tette meg. A jogvitát májusban rendezték, részleteit azonban nem hozták nyilvánosságra.

 Az 1968-ban született Lisa Marie Presley apja nyomában szintén zenei pályára lépett, és három lemeze is megjelent. Többször ment férjhez, Danny Keough után Michael Jackson, Nicolas Cage és Michael Lockwood is a házastársa volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top