nlc.hu
Sztárok

Külföldi sztárok, akik idén hunytak el

Külföldi sztárok, akik fiatalon hagytak itt minket

Túl korán távoztak az élők sorából, egy világ gyászolja őket.

Matthew Perry 54 éves volt

Október 29-én érkezett a sokkoló hír: meghalt Matthew Perry. A Jóbarátok színészét Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban holtan találták. Rengeteg rendőrautó, mentőautó parkolt a háza előtt, amelyről számos videó készült, ám ekkor még nem volt biztos a tragédia. Pár órával később közeli hozzátartozói erősítették meg a rossz hírt. Bár korábban nyíltan beszélt a függőséggel való küzdelmeiről, a források szerint nem találtak drogot a halála helyszínén, és egy barátja, aki nem sokkal a tragédia előtt beszélt vele, azt mondta a DailyMail.com-nak, hogy józannak és pozitívnak tűnt. Rajongók és ismert emberek milliói búcsúztak tőle nyilvánosan, ám a hozzá legközelebb állók, korábbi Jóbarátok-kollégái csak napok múlva jutottak el arra a pontra, hogy beszélni tudtak barátjuk haláláról. 

„Nagyon szerettük őt, a DNS-ünk része volt. Mindig hatan voltunk. Ez egy kiválasztott család volt, amely örökre megváltoztatta azt, hogy kik voltunk, és milyen utat fogunk bejárni. (…)„Az elmúlt hetekben átnéztem az egymásnak írt szövegeinket. Nevettünk és sírtunk, majd újra nevettünk. Örökre meg fogom őrizni őket. Találtam egy SMS-t, amit egy nap a semmiből küldött nekem. Mindent elmond. (…)Matty, nagyon szeretlek, és tudom, hogy most már teljesen megbékéltél, és nincs többé semmi fájdalmad” – búcsúzott tőle közösségi oldalán Jennifer Aniston.

Matthew Perry

Matthew Perry (Fotó: Getty Images)

Lisa Marie Presley 54 éves volt 

Lisa Marie Presley énekes, dalszerző, Elvis Presley legendás amerikai énekes egyetlen lánya január 12-én hunyt el egy Los Angeles-i kórházban, ahova néhány órával korábban mentővel szállították. „Nehéz szívvel osztom meg a lesújtó hírt, hogy csodaszép lányom, Lisa Marie elhagyott bennünket. Ő volt a legszenvedélyesebb, legerősebb és legnagyobb szívű nő, akit valaha ismertem” – írta édesanyja, Elvis Presley hajdai felesége, Priscilla Presley közleményében.

Lisa Marie Presley otthonában lett rosszul, ezt követően szállították kórházba. A halálának okát egészen júliusig nem hozták nyilvánosságra. Mint később kiderült, hónapokig vizsgálták az ügyet. Halálát bélelzáródás okozta, amely az évekkel korábbi súlycsökkentő műtét miatti összenövések következtében alakult ki.

Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley (Fotó: Getty Images)

Sinéad O’Connor 56 éves volt

18 hónappal 17 éves fia, Shane öngyilkosságát követően, 56 éves korában meghalt Sinead O’Connor ír énekesnő – közölte július 26-án a nyilvánossággal a családja. A világhírű előadó teljesen maga alá került a fia halála után, nem tudott túllépni a tragédián. „Úgy döntöttem, követem a fiamat, nincs értelme nélküle élni. Mindent elrontok, amihez hozzáérek, csak miatta maradtam. Ő pedig meghalt. Tönkretettem a családomat. A gyerekeim nem akarnak tudni rólam. Egy szar ember vagyok. Ti pedig azt hiszitek, hogy kedves vagyok, mert énekelek” – írta gyermeke halála után pár nappal. 

Rengetegen féltették, állandó megfigyelés alatt tartották, mégis megtörtént a tragédia. Az énekesnő pár nappal a halála előtt egy baljósló üzenetet osztott meg a Twitter-oldalán. „Azóta élőholt éjszakai lényként élek. Ő volt életem szerelme, lelkem lámpása” – írta. Halála körülményeiről azóta sincs hír.

Sinéad O'Connor

Sinéad O’Connor (Fotó: Getty Images)

Lance Reddick 60 éves volt

Március 18-án, Los Angeles-i otthonában találtak rá A Drót és a John Wick-akciófilmek sztárjának holttestére: az idegenkezűséget és az öngyilkosságot egyből kizárták a hatóságok. Egy hónappal később a TMZ szerezte meg Lance Reddick halotti anyakönyvi kivonatát, amelyben  koszorúér-betegséget jelöltek meg a halál okaként.

Lance Reddick

Lance Reddick (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top