nlc.hu
Sztárok

Peter Srámek véleménye Háfra Mariról

Peter Srámek Háfra Mariról: „Csöppet sem csodálkozom azon, Jimmy miért volt szerelmes belé”

Hosszú idő után először állt nyilvánosság elé Zámbó Jimmy egykori szerelme.

Háfra Marival dolgozott együtt Peter Srámek. Mint megírtuk, az énekes az Úgy hittem, túl vagyok rajtad című dalhoz – ami Háfra Mari és Zámbó Jimmy szerelméről szól – forgatott klipet, ebben pedig Zámbó Jimmy egykori szerelme saját magát alakította. Peter Srámek elárulta a Borsnak, hogyan élte meg a közös munkát, és milyen volt számára a nagy találkozás Háfra Marival.

Háfra Mari,

Háfra Mari a videóklipben – Forrás: Peter Srámek: Úgy hittem, túl vagyok rajtad (A Király filmzene) / YouTube – videó

Megtisztelő számomra, hogy együtt dolgozhattunk”  – nyilatkozta a bulvárlapnak a szlovákiai származású énekes, akinek annak ellenére is volt lehetősége megismerkedni Háfra Marival, hogy különböző helyszínen folytak a felvételek.

Személyében egy közvetlen, kedves és nagyon csinos nőt ismerhettem meg. Most már értem, és csöppet sem csodálkozom azon, hogy Jimmy miért volt szerelmes belé” – vallotta be Peter Srámek.

Háfra Mari – akit anno a modellkarrierje Ausztráliába szólított – amúgy egy ideje már az előadó-művészetet és a modellszakmát is hátrahagyta, jelenleg civil munkájában és családjával teljesedik ki a mindennapokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top