nlc.hu
Sztárok

Dárdai Blanka vallomása

Dárdai Blanka a saját terápiájáról: „Görcsösen féltem a haláltól évekig”

Sok új dalt írt az utóbbi időben.

Dárdai Blanka sokat foglalkozik a lelkével és az önismerettel, felkeltette az érdeklődését a lovasterápia is. Mint mondja, sosem szégyellte, hogy jár pszichológushoz, már gyerekként is segítették szakemberek.

„Nagyon rossz érzés, hogy ez tabuként van kezelve és sokan azt hiszik, hogy ha valaki pszichológushoz jár, akkor valami gond van vele. Szerintem nagyon jó olyan emberrel beszélgetni, aki nem az anyukád, vagy a legjobb barátod, de nagyon fontos egy jó szakembert választani ehhez” – nyilatkozta a szingli Blanka a Reggeliben, majd azt is megosztotta a nézőkkel, hogy a dalírás is egyfajta terápia volt számára. 

Dárdai Blanka

Dárdai Blanka (Fotó: Birton Szabolcs)

„Tavaly, amikor írtam az új albumomat, az elmúlás gondolata foglalkoztatott, ezért nagyon sokszor terápiaként használtam a dalírást, mert görcsösen féltem a haláltól évekig. De ez megszűnt, fel tudtam dolgozni. Azóta a szerelemről írok leginkább, amihez már nem a múltból, hanem a jelenből merítek” – árulta el Blanka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top