nlc.hu
Sztárok

Megszületett Dér Heni kislánya

Megszületett Dér Heni kislánya

Gyönyörű nevet kapott.

Dér Heni karácsonykor jelentette be, hogy második gyermekével várandós. Később pedig az is kiderült, ezúttal kislányt hord a szíve alatt. Most Instagram-oldalán tudatta a hírt, megszületett a pici, aki a Blanka nevet kapta. 

Dér Heni

Fotó: Olajos Piroska

Az énekesnő az édes fotó mellé leírta, még csak pár napja csatlakozott a családhoz Blanka, de már most mindennél fényesebbé teszi a napjaikat. A bejegyzés ITT megtekinthető. 

Az énekesnő a várandóssága alatt is kifejezetten aktív volt: edzett, nagy pocakkal koncertezett és ellátta az otthoni teendőket. Június végén viszont bejelentette, hivatalosan is letette a munkát és készen áll második gyermeke érkezésére. A kislány azonban még váratott magára. Ez nem volt újdonság Heni számára, ugyanis fiát szintén túlhordta, hiába próbálkozott mindennel, a kiírt időpont után indult csak be a szülés, ráadásul éppen a kocsiban, így végül szirénázó mentőautó vitte őt be a kórházba. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top