nlc.hu
Sztárok

Még nem szül Dér Heni

Nem akar megindulni a szülés Dér Heninél

Pedig már ideje lenne.

Dér Heni karácsonykor jelentette be, hogy második gyermekével várandós. Később pedig az is kiderült, ezúttal kislányt hord a szíve alatt. 

Dér Heni

Fotó: Olajos Piroska

Az énekesnő a várandóssága alatt is kifejezetten aktív volt: edzett, nagy pocakkal koncertezett és ellátta az otthoni teendőket. Két hete viszont bejelentette, hivatalosan is letette a munkát és készen áll második gyermeke érkezésére. A kislány azonban még várat magára. Ez nem újdonság az énekesnő számára, ugyanis fiát szintén túlhordta, hiába próbálkozott mindennel, a kiírt időpont után indult csak be a szülés, ráadásul éppen a kocsiban, így végül szirénázó mentőautó vitte őt be a kórházba

Talán ezt most elkerülhetik, de legutóbbi Instagram-bejegyzésében elárulta, ugyanolyan ráérősen tervez a világra jönni kislánya, mint két évvel ezelőtt Beni. 

„Kezd újra deja vu érzésem lenni…” – írja a bejegyzésében Heni, mely alatt a követői biztatják, tartson ki, hamarosan megérkezik lánya. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top