nlc.hu
Sztárok

Dér Heni bármikor szülhet

Mindenórás Dér Heni, már felkészült a szülésre

A munkát a héten befejezte.

Dér Heni és férje, Bakos Gergely karácsonykor jelentették be, hogy második közös gyermeküket várják. A pár azt is elárulta, hogy az énekesnő ezúttal kislányt hord a szíve alatt. 

Dér Heni

Dér Heni (Fotó: Profimédia)

Minden tünetével együtt a várandósság az egyik legszebb időszak az életemben. Egy nő, egy anya valóban minden fájdalmat kibír, ha a gyermekéről van szó. Nincs olyan kín, hogy közben ne tudna a gyermeke szemébe mosolyogni. Olyan erőt ad, ami tényleg hegyeket tud megmozgatni” – mondta év elején az énekesnő, aki az utolsó pillanatig dolgozott. 

A várandóssága nagy részében Heni még a mozgást sem iktatta ki az életéből, a héten viszont már arról számolt be, hivatalosan is befejezte a munkát, legalábbis egy időre biztosan. Legújabb Instagram-bejegyzésében, amit ITT lehet megtekinteni, elárulta, most már csak otthon van, és még a manikűrjét is a legegyszerűbben csináltatta meg, felkészülve a nagy napra. 

A számítások szerint az énekesnő most már bármelyik percben világra hozhatja kislányát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top