nlc.hu
Sztárok

Szemenyei János állapota

A Madách Színház színésze, Szemenyei János allergiás rohamot kapott

Lódarázs szúrta meg.

Szemenyei János három napig az ágyat nyomta. Mint kiderült, az Elizabeth musical próbája után járt pórul. A színész már évek óta tudja, hogy allergiás a darázscsípésre.

Szemenyei János

A Mennyei hang című vígjáték a Játékszínben. A fotón Szemenyei János (Fotó: Vörös Szilárd)

„Szegeden a próba után vettem volna át a civil ruhámat, s ki akartam venni a nadrágzsebemből a telefont. A zsebemben viszont nem csak a telefon volt, hanem egy hatalmas, olyan tízcentis lódarázs is. Rögtön éreztem a szúrását, majd ő a dolga végeztével elrepült. Én azonnal megpróbáltam kiszívni a mérgét, de úgy látszik, nem sikerült. A kezem ugyanis háromszorosára dagadt, majd másnap már a csuklóm is, az Aranyoskám előadást már úgy csináltam végig. Bepánikoltam, mert pár éve már volt egy szerencsétlen találkozásom egy darázzsal. Akkor beleléptem és hatalmasra dagadt a lábam. Szerencsére sem akkor, sem most nem ment sokkal tovább a duzzadás. De így is három napig az ágyat nyomtam” – mesélte a Ripostnak Szemenyei János.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top