nlc.hu
Sztárok

Azurák Csaba élete a visszavonulás óta

Azurák Csaba nem örökre mondott búcsút a képernyőnek, megszólalt a jövőjéről a 4 éve visszavonult exműsorvezető

18 év után hagyta ott a TV2-t.

Azurák Csaba 2019-ben köszönt el a TV2 csatornától. A volt műsorvezető évek óta a háttérben dolgozik, januárig a Budapest Honvéd kommunikációs vezetője is volt. Arról, hogy mi történt vele a visszavonulása óta, illetve mik voltak az okai, hogy abbahagyta a tévézést, Szily Nóra YouTube-műsorában, a Vendégoldalban mesélt – írja a Blikk.

Azurák Csaba

Azurák Csaba 4 éve vonult a háttérbe – Forrás: Vendégoldal – videó / YouTube

Azurák az interjúban bevallotta, nem bánkódik, amiért nem kapott mostanában lehetőséget a televízióban. Mint mondja, nem vágyik vissza mindenáron a képernyőre. „Lehet, hogy ilyen szempontból nem vagyok eléggé nagyravágyó vagy ambiciózus. (…) Nekem már nagyon sok minden megvolt, ezért nincs hiányérzetem” – nyilatkozta.

Az extévés arról is beszélt, nem biztos, hogy örökre mondott búcsút a képernyőnek. „El tudom képzelni, hogy lesz olyan helyzet az életben, amikor ez újra megtalál, és újra tudok riporterkedni, műsort vezetni” – tette hozzá.

Egy 2 évvel ezelőtt adott interjúban egyébként bevallotta, nem maga a tévézés hiányzik neki, hanem a régi barátok, a kollégák, az élmények, a forgatási helyszínek és az ehhez kapcsolódó történetek.

Azurák Csaba 18 éven át a TV2 oszlopos tagjának számított, ezért a 2019-es távozása mindenkit váratlanul ért. A váltás után kommunikációs és motivációs tréningeket tartott, majd jött a lehetőség a Budapest Honvéd focicsapatától, ott lett egy időre kommunikációs vezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top