nlc.hu
Sztárok

Tornóczky Anita a családbővítésről

Tornóczky Anita: „Babát szeretnék végre”

Mindent megtesz, hogy ez az álma valóra válhasson.

Tornóczky Anita és párja, Miklós több mint négy éve szerelmesek, tavaly pedig szintet lépett a kapcsolatuk, ugyanis eljegyezték egymást. Az állatvédő korábban sem titkolta, számára nem az esküvő a legfontosabb, hanem az, hogy minél hamarabb kismama lehessen

Tornóczky Anita

Fotó: Olajos Piroska

A Best magazinnak Tornóczky elárulta, ugyan jelenleg is 19 kisállatról gondoskodik, már jobban odafigyel a pihenésre, hiszen hosszabb távon már más tervei vannak. „Igyekszem pihenni, mivel babát szeretnék végre. Ehhez pedig több pihenőt kell beiktatnom, és nem egyik helyről a másikra rohannom, ahogy korábban tettem.”

Anita lépésről lépésre alakította úgy az életét, hogy a családé legyen a főszerep. Az anyaságra is évek óta tudatosan készült már. Ahhoz azonban, hogy legnagyobb álma valóra váljon, el kellett, hogy háruljanak a korábbi egészségügyi problémái. Inzulinrezisztenciával és pajzsmirigyproblémákkal is küzdött, ám az értékei végre rendben vannak, egy kivétellel. Az antistressz hormonként ismert kortizol szintje az egyetlen, ami még magas. Ez pedig minden bizonnyal a tartós leterheltség hatása. „Most tök jó minden értékem, egyedül a kortizolszintem nem. Sajnos az a típus vagyok, aki mindig, mindenkiről szeret gondoskodni, és annyira jó a stressztűrő képességem is, hogy sokszor még azt sem veszem észre, ha már a szervezetem jelez. Most éppen ez történt, de már próbálok odafigyelni rá.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top