nlc.hu
Sztárok

VV Virág őrjöngése

Megbilincselve szállították kórházba VV Virágot

Tettlegességig fajult a vőlegényével való vitája.

Rendőrök és mentők érkeztek ki VV Virág zuglói otthonához péntek este. Az egykori valóságshow-sztár hangos szóváltásba keveredett a vőlegényével – aki fél év után jegyezte el a lányt – , majd az indulatok annyira elszabadultak, hogy tettlegességig fajult a dolog. Mindezt Virág élőben közvetítette az Instagramon. Valószínűleg a videó nézői közül tettek bejelentést a rendőrségre. A Bors úgy tudja, Virág önkívületi állapotban volt, állítólag gyógyszerre ivott. A rendőrök megbilincselve szállították kórházba, mivel csapkodott és kiabált.

VV Virág

Félnek a rajongók, hogy VV Virággal is megtörténhet az, ami VV Fannival – Forrás: Instagram

Mint a bulvárlap írja, a netezők most attól tartanak, hogy VV Fanni sorsára juthat VV Virág, ha nem kap segítséget. Attól féltik a lányt, hogy legközelebb már nem csak pofon csattan az arcán, hanem rosszabb is történhet vele.

Benne lesz még ez a szerencsétlen nő a hírekben, attól tartok”, “Mintha VV Fannit látnám, ő is így kezdte” – olvasható a kommentek között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top