nlc.hu
Sztárok

VV Virág eljegyzése

Fél év után már el is jegyezték VV Virágot

Örömhírről számolt be az egykori villalakó.

Fél évvel ezelőtt, túl egy szakításon, VV Virág még arról beszélt, hogy milyen lenne számára az ideális férfi.  Úgy tűnik, az elmúlt hónapokban rátalált a Nagy Ő-re az egykori villalakó. VV Virág ugyanis arról számolt be a közösségi oldalán, hogy megkérték a kezét, ő pedig igent mondott – írja a Blikk.

VV Virág

Menyasszony lett VV Virág – Fotó. Sajtóklub

A ValóVilág 10 szériájának versenyzője Insta-Story-jában jelentette be az örömhírt, miszerint a szerelme megkérte a kezét. “Igent mondtam! Nagyon szeretlek” – posztolta, megmutatva a jegygyűrűjét is.

VV Virág tavaly márciusban szakított a szintén valóságshow sztárral, VV Danival. A pár elvileg barátként vált el, Virág pedig hamar belevetette magát a szingli életbe. Miután elváltak az útjaik, nyáron Shane Tusup oldalán fotózták le, miközben csókolóztak. A 20 éves lány októberben már arról beszélt, hogy úgy érzi, megkomolyodott egy igazi férfira, és egy 5 évvel idősebbet szeretne találni maga mellé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top