nlc.hu
TV-sztárok

VV Virág készen áll a szerelemre

VV Virág öt évvel idősebb pasit szeretne kifogni

A 20 éves lány úgy érzi, ő is megkomolyodott egy igazi férfira.

A Való Világ 10. szériájának játékosa, VV Virág márciusban szakított a szintén valóságshow sztárral, VV Danival. A pár elvileg barátként vált el, Virág pedig hamar belevetette magát a szingli életbe. 

VV Virág

VV Virág a Reggeliben

Miután Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítottak, az edzőt egy szórakozóhelyen kapták lencsevégre egy szőke lánnyal csókolózni, akiről többen azt gondolták, Virág az. 

Sajnos az van, hogy ha elmegyek bulizni, akkor vannak emlékezetkieséseim, nem tudom, mi történt az este. Én ilyen vagyok, így bulizok. Az, hogy Shane-nel csókolóztam volna, egyáltalán nincs meg. Ahogy nézem a fotót, kajak úgy néz ki a lány, mint én…. A hajam is ilyen és az orrom is, van ilyen ruhám… Ezen az oldalamon nincs tetkó és a gádzsinak sincs tetkója, és tetszenek a tetovált, izmos férfiak is, szóval minden egybevág, akár én is lehettem. Olyan ez a lány a képen, mintha az ikertestvérem lenne, de nekem nincs ikertestvérem, szóval lehet, hogy én vagyok” – írta akkor Virág. 

A 20 éves lány továbbra is szingli, a Reggeliben pedig elmondta, milyen legyen jövendőbeli lovagja. 

Nem tudom elképzelni, hogy a mai fiatalokban megtaláljam azt az igazi férfit, mert hiányzik belőlük az, hogy törődjenek a párjukkal, tiszteletlenek. Mindig kifogom a rossz fiúkat. Most a komolyságra megyek. Komoly férfit akarok találni az életemben, aki tisztel, szeret, megbecsül” – mondta Virág, aki úgy érzi, ő maga is megkomolyodott és nem keresi a kapcsolatot, de ha az megtalálja őt, örülni fog. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top