nlc.hu
Életmód

Szakított VV Dani és VV Virág

Szakított VV Dani és VV Virág

Másfél évig voltak együtt.

Eleinte nem tudták, minek nevezzék a közöttük kialakult viszonyt, azonban egy idő után belátták, hogy egymásba szerettek. VV Virág és VV Dani a reality elején egymásra találtak és a játék után is együtt maradtak. Másfél év után azonban zátonyra futott a kapcsolatuk – szúrta ki a Blikk.

VV Virág VV Dani

Szakítottak (Fotó: RTL)

„Szeretném bejelenteni, hogy szakítottunk. Régóta rosszabbodott a helyzet, ment az adok-kapok, de most szétmentünk. Nem csalt meg, nem ezért történt, ráadásul én nagyon szeretem őt, egyszerűen arról van szó, hogy nekem nem fér bele az, ami neki igen. (…) Ő karriert akar építeni, én pedig már azon gondolkoztam, hogy gyereket szeretnék és házat építeni. Az az út, amit ő akar nekem nem tetszik. Emellett az is gond volt, hogy a családja ellenségként kezelt engem, és folyamatosan keresztbe akartak tenni. A legutolsó, ami kiverte a biztosítékot pedig az volt, ahogyan az anyukája beszélt rólam” – mondta VV Dani egy élő bejelentkezés során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top