nlc.hu
Sztárok

VV Virág interjú

VV Virág: „Dani nem befolyásolta a játékomat, és nem miatta estem ki”

VV Virág Mercivel szemben maradt alul a Párbajon. Interjú.

Mit gondolsz, miért estél ki?

Fogalmam sincs, én azt hittem, vissza fogok menni a Villába. Nem tudom, mi lehet az oka, hogy ennyire negatívan néznek rám az emberek, de nemsokára megfejtem. Szerintem szórakoztató egyéniség voltam, Danival egy páratlan páros voltunk. Nem tudom, hogy mivel volt szimpatikusabb az ellenfelem, Merci.

Tartottál a kihívástól?

Egyáltalán nem, tudtam, hogy én leszek a Kihívott. Csak attól féltem, hogy ha kiesek, és Dani bent marad, az megnehezíti a párkapcsolatunkat. Az volt a célom, hogy minél tovább bent legyek a Villában, ezért küzdöttem, egész sokáig el is jutottam, de jó lett volna ott lenni a végén.

Mennyi esélyt adtál magadnak?

Sokat. Nem voltam annyira magabiztos, mert azért sok negatív kritikát kaptam a nézőktől, főleg a Danival való kapcsolatom miatt. Nem tudtam, mennyire kedvelnek a nézők, de próbáltam odatenni magam. Hittem és reménykedtem abban, hogy visszamegyek, de sajnos így alakult.

vv virág vv merci párbaj

VV Virág vs. VV Merci (Fotó: RTLII)

A Danival való kapcsolatod mennyiben befolyásolta a játékodat, esetleg szerepet játszott abban, hogy kiestél?

Nem tudom, hogy emiatt estem-e ki. Nem értem, hogy miért nem volt szimpatikus a párosunk a nézőknek. Szerintem egyébként nem befolyásolta a játékomat Dani.

Meg tudtad magad mutatni?

Szerintem igen. Nem vagyok egy hiperaktív, hangos személyiség, ezt láthatták a nézők. Eleinte nagyszájú voltam, de rájöttem, hogy ez nem célravezető, visszavettem és elkezdtem nőiesen viselkedni. A feladatok jól sikerültek, sokat küzdöttem, kihoztam magamból a maximumot.

Már az első bulidon összevesztél majdnem mindenkivel, és gyakran volt körülötted feszültség. Volt ebben szándékosság?

Nem volt benne szándékosság. Tényleg így mentem be, így álltam az emberekhez és a játékosokhoz, ráadásul a buli hevében ezt ki is mondtam. Bevallom, kissé meggondolatlan voltam.

A villatársaid téged tartottak a legtrehányabbnak és a legidegesítőbbnek. Elgondolkodtál ezen, esetleg változtatsz a kinti életben a szokásaidon?

A legidegesítőbb azért volt, mert valakit ki kellett választani. Valószínűleg azért, mert éjszaka hangokat adtam ki és sokszor nem tudták kipihenni magukat, bár én ezt nem vettem észre, mert szerintem mindenki jókat aludt éjszakánként. Nem gondolom magam idegesítőnek. Az, hogy nyökögtem össze-vissza, hát Istenem, jó volt a szex. A trehányság valamelyest igaz, szétszórt voltam és nem pakoltam el magam után, ahogy kellett volna, de szerintem a játék végére belerázódtam.

Hogyan képzeled el Danival a kapcsolatotokat a kinti életben?

Erősnek gondolom a kapcsolatunkat, szerintem jól fogunk működni együtt. A Villában kitapasztaltam, mi az, ami nem fér bele neki. Nyilván lesznek vitáink, de kitartunk egymás mellett, mert nagy a szerelem közöttünk. Mindig megoldjuk a problémákat, és ettől lesz igazán erős a párkapcsolatunk.

Dani erős dolgokat vágott édesanyád fejéhez, erről mit gondolsz?

Érezhető, hogy az ő kapcsolatuk nem túl pozitív. Anyukám eléggé előítéletes vele szemben. Dani eléggé rosszfiús külsőre is, az ilyen típusú férfiaktól mindig is féltett anya. Egyébként neki teljesen más a zsánere, és belém is mindig azt sulykolta, hogy nekem is az tetsszen. Szerintem változni fog a kapcsolatuk, ha megismerik egymást, együtt kiküszöböljük a nézeteltéréseket. Daninak nyilván rosszul esett, hogy anya ennyire ellene van, és azt próbálja sugallni felém, hogy hagyjam el. Éppen ezért megértem, hogy így reagált.

vv dani vv virág

VV Virág és Dani (Fotó: RTLII)

Mennyire adsz anyukád véleményére?

Sokszor igaza van, de szerintem Danival kapcsolatban téved.

Szerinted hogyan látnak téged a nézők?

Rengeteg negatív kommentet kaptam, és sajnos sokan azt gondolják, hogy utánfutó vagyok, többen neveztek rabszolgának. Azt gondolják, hogy Dani alárendeltje vagyok, de ez nem igaz, ők nem látnak bele a kapcsolatunkba. Sokan előítéletesek velem szemben, mert látták, ahogy szexelek, meg sokszor csúnyán beszéltem.

Mi a terved a műsorban szerzett ismertséggel?

Szeretném kihasználni, hogy közszereplő és ismert lettem. Sok pozitív hozadéka is van ennek a műsornak, szeretnék a médiában tevékenykedni. A közösségi oldalakat is szeretem, influenszerkedéssel is foglalkoznék, illetve indítanék majd egy Youtube-csatornát. Főleg most, hogy már sokan ismernek és kíváncsiak rám. A hangomat is megmutattam és kaptam egy lehetőséget, hogy az X-Faktor mentorai előtt bizonyítsak.

Van bármi, amit megbántál a játékod során?

Semmit nem bántam meg. Talán a Moh-val való tánc és az abból adódó félreértés nem kellett volna.

Mivel bent voltál a Villában, nem tudhattál róla, de Fru és Renátó bántalmazó kapcsolata sokáig téma volt, több szakember kielemezte a történteket. Többen azt gondolják, hogy nemcsak Fru, de te is áldozatául estél ennek. Mit gondolsz erről?

Egyáltalán nem gondolom, hogy a mi kapcsolatunk ilyen lenne. Lehet, hogy sokakban az maradt meg, hogy Dani tiszteletlenül és csúnyán beszélt velem, de ez teljesen megváltozott. Voltak durva vitáink, és úgy beszéltünk egymással, ahogy, de melyik kapcsolatban nincsenek ilyen viták? A négy fal között teljesen másképp viselkedik egy pár, mint a többi ember előtt. Nem tökéletes a kapcsolatunk, de ezekkel a hibákkal együtt szeretjük egymást.

Mik a terveid, hogyan tovább?

Szeretném fejleszteni a hangomat, és énekléssel foglalkozni, közös számokat is készítenénk Danival. Össze is költözünk, amint csak lehet. Nagy álmom, hogy egy kávézót nyissak, illetve a vloggerkedés is érdekel. Ki szeretném használni a népszerűséget, a médiában maradni és nem eltűnni.

vv virág sír

VV Virág a Párbaj után (Fotó: RTLII)

Interjú VV-szereplőkkel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top