nlc.hu
Sztárok

ValóVilág 10: VV Renátó a kiesése óta másképpen látja a helyzetet

VV Renátó: „Sajnos már nem tudok semmit meg nem történtté tenni. Hogy ez ne forduljon elő többet, azon most a szakemberrel is dolgozom”

Renátó már másképpen látja azt, ami a Villában történt. Most erről is mesélt nekünk.

Két hét után először találkoztál Fruval a ValóVilág legutóbbi Párbaját követően, és néhány percet tudtatok csak beszélni. Elmeséled, mi történt?

Nagyon fura érzés volt újra találkozni vele, hirtelen azt sem tudtam, mit mondjak neki. Átöleltem, megpuszilgattam, próbáltam visszafogni az érzéseimet, hogy ne pityeredjek el. Nagyon hiányzott már, és olyan jó volt újra érezni az illatát. Annak pedig nagyon örültem, hogy láttam rajta, nem viselte meg a kiesése.

A Villában egy ideig úgy tűnt, hogy ebből a kapcsolatból nem lesz semmi, hiába szeretted volna.

Elsőre megfogott a külseje. Korábban sok szép lánnyal találkoztam, de bennük nem volt meg az a plusz, ami Fruzsiban ott van. Telt-múlt az idő a Villában, és észrevettem, hogy egyre többször keresi a tekintetemet. Aztán volt egy kis ellenállás, a többiek is elbizonytalanították, majd végül odajött hozzám.

ValóVilág 10 szerelmesei: Fru és Renátó

Fru és Renátó a ValóVilág 10-ben (Fotó: ValóVilág10/Instagram)

Meg tudod fogalmazni, mi az a plusz?

Amikor szerelmes voltam, sosem tudtam megmondani, és most sem, ezt egyszerűen érzem. Ha valaki hisz a karmában, az előző életben, akkor az talán magyarázat lehet, és ezért húz bennünket egy erős szál egymáshoz. Talán a villalét miatt volt, nem tudom, de az biztos, hogy ilyen erős érzéseim még sosem voltak. Voltam már szerelmes, de ez most mindent felülír.

Nem gondoltad, hogy ez megtörténhet a Villában?

Nagyon ellene voltam annak, hogy bent csajozzak, vagy szexeljek, csak a játékra akartam koncentrálni, ami sajnos, így utólag már látom, nem annyira jött össze. Hála az égnek, hogy ott volt Fruzsi! Mondjuk, erre 0,01 százalékot se adtam volna.

Mikor érezted igazán nagyon, hogy ő is akar téged?

Karácsonykor, amikor féltékeny volt. Meg amikor kiestem, láttam, hogyan viselte.

ValóVilág 10 szilveszteri buliján már együtt köszöntötte az új évet VV Renátó és VV Fru

ValóVilág 10 szilveszteri buliján már együtt köszöntötte az új évet VV Renátó és VV Fru (Fotó: ValóVilág10 /Instagram)

Ez a féltékenység nálatok többször előjött. Fruzsi azt mondta a kiesése után, hogy szerinte az elmúlt két hétben a jógás feladatnál talán féltékeny voltál rá.

Egyáltalán nem éreztem féltékenységet, viszont Moh viselkedését tiszteletlennek tartottam. De ő ezt már mondta, hogy ezt nem tudatosan csinálja. Míg itt kint elkerülném, a Villában erre nincs mód, és se nekem, se Daninak nem jön be a stílusa.

Ne kerülgessük a forró kását: amikor kiestél, akkor szembesültél azzal, hogy a ValóVilág történelmének legnagyobb szavazatkülönbségével vesztettél Párbajt, illetve a feléd irányuló utálattal is. Rád zúdult minden, még láttunk is a Jöttem, láttam, buktamban, amikor először megnézted az Insta-oldaladon a hozzászólásokat.

Amikor legelőször néztem az Insta-kommenteket, akkor még nem fogtam fel, mi ez, mert akkor még nem láttam egy adást sem. Nem tudtam, miért gyűlölnek. Aztán visszanéztem egy részt, aztán még egyet és kezdtem látni, amit ők. Kerestem annak lehetőségét, hogy elismerjek mindent, de visszafordítani sajnos nem tudom, minden következményét vállalom a viselkedésemnek. Annyit tudok mondani, hogy hülye voltam, megbántam, amit csináltam, Fruzsinával hála az égnek, bent meg tudtuk beszélni, és remélem, hogy a jövőre mindez nem lesz hatással. Ettől függetlenül tény, hogy mindezt megtettem, ez mind Renátó volt, mentegetőzni felesleges, mutogatni bárkire felesleges, sajnos ilyen volt az én villalétem.

Beszélgetésünk előtt éppen két héttel kellett elhagynod a játékot. Vissza tudsz emlékezni mit éreztél akkor?

Nagyon rosszul éreztem magam, amikor kiestem, mert egyből Fruzsira gondoltam, hogy most egyedül marad. Borzasztóan kellemetlen volt, borzasztóan féltem. A kiesés után egy estét töltöttem egyedül a hotelben, ahol többször elsírtam magam Fruzsi miatt.

És azóta mi történt veled?

Felkerestem egy pszichológust, akivel azóta is kommunikálok. Segít abban, hogyan reagáljak a negatív hozzászólásokra, segít nekem megválaszolni bizonyos kérdéseket, amiket nem értek. Ezenfelül beszélgetünk mindenféléről. Például igyekszünk arra is rájönni, miért nem alszom az elmúlt két hétben, miért csinálja ezt a szervezetem. A pszichológus mellett a sportot is újra elkezdtem, bokszolok, bár ezt még nem lehet igazán annak nevezni.

Mondtad, hogy szívesen nyitnál újra egy üzletet.

Még Fruzsival át kell beszélnünk, hogyan leszünk meg miként leszünk, hova költözünk. Remélem, hogy most majd egyszerűbb lesz minden, hogy Fruzsi kijött. Miatta vagyok igazán befeszülve. A városomban szeretnek, mások véleménye nem számít, csak ő. Illetve a családom és Fru családja.

Fru édesanyjával már beszéltél. Ez hogy sikerült szerinted?

Beszélgettünk, ő azt mondta, hogy előbb Fruzsinával szeretne beszélni, mert ő is ugyanazt látta, mint a többi néző. Viszont látja rajtam, hogy szeretem Fruzsit és ha úgy van, áldását adja rám, de előbb Fruzsival kell beszélnie.

A családod és a barátaid is ugyanazt nézték. Tőlük milyen visszajelzést kaptál?

Az agresszív viselkedés meg a viták miatt? Meglepődtek, éppen annyira, mint én, amikor visszanéztem. Bent ezt tompábban éreztem, kint már brutálisan élesnek. Nem nevezem meg a barátaimat, de igen, voltak többen is, akik megkérdezték, ez most mi volt? Erre nem tudtam mit válaszolni, ahogy mondtam, sajnos ezt váltotta ki belőlem a villalét. Ez a játék iszonyatosan nehéz. Nem gondoltam, hogy a bezártság, stressz, az óra hiánya, játékostársak, közös szoba, és egyebek, ezek ilyen hatással lesznek rám.

Tudod, hogy az első hetekben te voltál a legszimpatikusabb és esélyesnek tartottak a győzelemre?

Igen, hallottam és elnézést is kértem azoktól, akiknek csalódást okoztam. Nemcsak azoknak, akik ismeretlenül rám írtak, hanem a szüleimtől, barátaimtól is. Sajnos már nem tudom visszafordítani. Hogy ez ne forduljon elő semmilyen másik stresszes szituációban, azon most a szakemberrel is dolgozom.

Szerinted mi volt a legdurvább dolog, amit csináltál a Villában?

A Fruzsival való vitákon kívül nekem az, amit Virággal tettem. Ahogyan ott berúgtunk és ordibáltam, azt még bent is tudtam, mekkora hiba. Ezért is beszéltem vele akkor a nyugiszobában. Volt még sok olyan, ami túlment, de bent ezt éreztem a legdurvábbnak. Visszanéztem azt a hat-hét perces videót és negyven percembe telt, mert folyton leállítottam, és csak azt mondogattam, hogy úristen.

Úgy látszik, hogy Frut leszámítva nincsenek jó emlékeid.

De, sok apró van. Például Digóval, vagy amikor Mercivel hülyültünk, némelyik feladatot is nagyon szerettem, például amikor festeni kellett, vagy amikor táncoltunk. Ezek az emlékek néhány év múlva is szépek lesznek.

Ha most költöznél be a Villába, de ezzel a tapasztalattal, mit mondanál el magadról a bemutatkozó kisfilmedben?

Én még mindig a kinti életből táplálkozom, ezért azt mondanám, humoros, őszinte, karakán, szókimondó, nyers. Legrosszabb tulajdonságom is az, hogy nyers és őszinte vagyok, és sokszor ezt nem a megfelelő stílusban teszem meg.

Szerinted mikor kerül vissza az életed normális kerékvágásba?

Ha Fru és a boldogság megvan, akkor abban a pillanatban visszatért. A munka lenne még jó. Fru, munka és közös lakás, ez a tervem.

A Valóvilág 10 játékosai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top