nlc.hu
Sztárok

VV Virág is énekelt az X-Faktorban

VV Virág a szerelmével, VV Danival ment az X-Faktorba és nem vallott kudarcot

VV Virág az X-Faktor színpadán is szerencsét próbált.

VV Virág leginkább a VV Danival való kapcsolata miatt vált emlékezetessé a ValóVilág 10. szériájában, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy a villa tehetségkutatóján kiválóan teljesített, ezért lehetőséget kapott, hogy induljon az X-Faktor jubileumi évadában. Bár a televízióban nem láthattuk a produkcióját, online meg lehet nézni, hogyan teljesített az egykori villalakó. A válogatóra természetesen Danival érkezett és nem vallott kudarcot a színpadon.

Mint kiderült, 14 éves koráig énekelt, öt év kimaradt, de jó volt újra feleleveníteni azokat az éveket. Nagyon izgult a színpadra lépés előtt, de várta már ezt a lehetőséget. „Szeretném bebizonyítani, hogy sokkal több  van bennem, mint amit eddig láttak a nézők” – mondta, majd elkezdte a produkciót. 

Gáspár Laci, Csobot Adél és ByeAlex igennel, Puskás Peti pedig nemmel szavazott. A mentorok szerint tehát Virág megérdemel még egy esélyt, bár többen azt mondták, hogy nem számítottak ilyen jó produkcióra.

vv virág

VV Virág (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top