nlc.hu
Sztárok

Ez történt a ValóVilág 10 játékosaival

Gyász, szakítás, szerelem, siker: ez történt a ValóVilág 10 játékosaival a finálé óta

Renátó és Fru szakítottak, Dani édesapja váratlanul elhunyt, Gina keresztanya lesz, több volt villalakóból pedig rapper. Két hónap telt el a ValóVilág10 powered by Big Brother Fináléja óta, ezért kíváncsiak voltunk, hogy mi történt a villalakókkal.

A legutóbbi ValóVilág széria játékosai közül mindenki mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőben, és mihez akarnak kezdeni az ismertségükkel. Most megnéztük, kivel mi történt az elmúlt hónapokban.

A ValóVilág 10 villalakói

Ők költöztek be a ValóVilág 10 villába

Mercédesznek nem sok adatott a villalétből, gyakorlatilag első kiesőként csak annyit mondhat el: megpróbálta ezt is.  Őt váltotta anno Robi, akivel tulajdonképpen egyetlen közös percük sem volt a játék során, de mint kiderült, mégis aktívan tartják a kapcsolatot, ahogy villabeli barátnőjével, Amandával is rendszeresen találkoznak. Mercédesz még a ValóVilág alatt a fővárosba költözött és egy ideje ingatlanokkal foglalkozik. Szingli, és nem akar elköteleződni.

VV Mercédesz a ValóVilág 10 villájában csak néhány napot töltött, de nagy tervekkel költözött be

VV Mercédesz a ValóVilág 10 villájában csak néhány napot töltött, de nagy tervekkel költözött be

“Soha nem voltam még ennyire jól, mint az elmúlt időszakban” – mondta az nlc-nek Amanda, aki bár korábban az RTL-nél kezdett dolgozni, végül máshol találta meg a számítását. A műsor után eléggé letört volt, de mára teljesen összeszedte magát, és bevallása szerint akár kész egy kapcsolatra is. Ginával a mai napig jó barátnők, de sajnos a távolság miatt alig tudnak találkozni.

Amanda és Gina elválaszthatatlanok voltak a Villában

Amanda és Gina elválaszthatatlanok voltak a Villában (Fotó: Instagram/VV10Gina)

Gina boldog és hamarosan keresztanya lesz, igyekszik minden idejét a családjával tölteni, ha a vírushelyzet csillapodik, szeretne Budapestre költözni. Amandán kívül, Gáborral, Renátóval, és Mercédesszel tartja a kapcsolatot. „Párkapcsolat most nincs, keresem az igazit, a nagy Őt. Várom, hogy szerelmes lehessek egy komoly kis fickóba, akinek a szíve aranyat ér” – mesélte az nlc-nek.

Virág készül az X-Faktor mentorai elé, mely lehetőséget még a ValóVilág során nyert el. Szorosan senkivel se tartja a kapcsolatot, Vivivel szokott időnként beszélni. Együtt élnek párjával, Danival, és rendszeresen jótékonykodnak. Közös életükben most leginkább a gyász van jelen, ugyanis nem régen hunyt el koronavírus-fertőzésben Dani édesapja.

Virág és Dani a VV10 vége óta együtt vannak

Virág és Dani a VV10 vége óta együtt vannak

Dani ezért az utóbbi hetekben kerülte is a nyilvánosságot, hiszen minden idejét a kórházi látogatásokra, illetve családja támogatására fordította. Az nlc.hu-nak elmondta, hogy bár Bálint kivételével napi szinten nem tartja  a kapcsolatot egyikükkel sem, nagyon jól esett neki, hogy volt villatársai mind kifejezték részvétüket. Bálint egyébként jelenleg a Survivor legújabb évadának forgatásán vesz részt Dominikán, Daniék pedig nagyon szurkolnak neki.

Survivor Sztárcsapat: Filipánics Bálint, azaz VV Bálint

Survivor Sztárcsapat tagja: Filipánics Bálint, azaz VV Bálint (Fotó: Sajtóklub)

Robi jelenleg az RTL Klubnál dolgozik, emellett igen aktív Instagramon, és a járvány után úgy tervezi, visszatér vendéglátózni. Szingli, amiatt pedig, hogy a játékban felvállalta biszexualitását, nem érte semmiféle hátrány, de úgy érzi, a ValóVilág óta nehezebb az ismerkedés, mert néhányszor kiderült, randipartnere valójában nem Robihoz, hanem VV Robihoz akart közelebb kerülni, például Vikivel, akivel az online randija volt a Villában, jó barátok lettek. Egyébként alig van olyan nap, hogy nem mennek oda hozzá az utcán, és ez újra és újra meg tudja lepni. Moh-nak a mai napig ő vágja a haját, de a volt jégkorongos fiú kiszőkülésében nem volt része.

Robi és Vivi a ValóVilág 10 után is jóban maradtak

Robi és Vivi a ValóVilág 10 után is jóban maradtak

Merthogy Moh bizony nemrég szőke lett egy felkérés miatt, hogy önmagunk elfogadása mellett kampányoljon. A családi vállalkozás és modellkedés mellett zenei karrierje beindításával forglalkozik. A rappernek álló váci srác csajozós, bulizós, a nagyközönségnek szóló első dala májusban jelenik majd meg, amelyet újabbak követnek.

Párkapcsolata most nincs, bár a Villában igen közel kerültek egymáshoz Mercivel, de a villalétet követően Merci érzései is realizálódtak..

“A Villában is megmondtam Moh-nak, hogy ha kijövünk, el tudom felejteni, mint férfit, és ez sikerült is. Nagyon jó barátságot ápolunk” – mondta az nlc-nek Merci, aki most száz százalékosan a rapper karriere beindítására koncentrál, ugyanis leszerződtette egy zenei kiadó, és hamarosan érkeznek a dalok is. Emellett amikor tud, Németországba utazik a testvéreihez.

Merci formába hozta magát a ValóVilág után

Merci formába hozta magát a ValóVilág után

Digo is rapper, szóval talán reménykedhetünk egy közös Merci-Moh-Digo nótában, bár előre nehéz megmondani, hogy ez jó hír lenne-e. Az olasz származású fiú egyébként nagyon jól érzi magát, zenei karriere kapcsán pedig igyekszik kamatoztatni a ValóVilágnak köszönhető ismertséget. Arról, hogy jelenleg mi a kapcsolati státusza nem akart elárulni semmit, ahogy Fru sem kívánt részletekbe bocsátkozni a Renátóval történt friss szakításról.

„Különleges módon ismerkedünk meg és sajnálom, hogy nem működött. Úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk” – árulta el lapunknak a szolnoki műkörmös lány, akinek azért örömre is van oka, hiszen beteljesült egyik nagy álma, és megnyitotta saját szalonját. Úgy érzi, ideje csak magával foglalkoznia, illetve igyekszik minél több időt tölteni édesanyjával és húgával, aki szeptemberben kezdi majd az iskolát. Fru személyesen és a közösségi médiában is pozitív visszajelzéseket kap, a legközelebbi terve, célja pedig egy új autó vásárlása. A Renátóval való szakítás után nem vágyik egy ideig párkapcsolatra: “Rájöttem, hogy most magamra kell koncentrálnom, hogy elérjem a céljaimat, és majd utána lehet szó párkapcsolatról.”

Renátó a mai napig szereti Fru-t, és sajnálja, hogy így alakult, a szakítást leszámítva viszont ideálisan érzi magát. Bár a saját üzeltének megnyitása még várat magára, de már dolgozik és Szombathelyen várja a hajat vágatni vágyókat, emellett pedig más ötletei megvalósításán dolgozik. Tervben van egy YouTube-csatorna indítása, illetve ahogy a Villában is többször elmondta, szeretne fogyni, úgyhogy sportolni kezdett. „A ruhákon már érezhető, hogy némelyik lötyög rajtam, és fel tudok venni olyan pólót is, amit eddig nem, de még szeretne további kilóktól is megszabaulni.

Gábor volt az egyetlen, akit e cikk írásakor nem tudtunk elérni, de kiesése óta aktívan építi magát a közösségi médiában. Folyamatosan jelen van Instagramon és TikTokon, igyekszik pozitív üzeneteket közvetíteni a követői felé. Élete kiegyensúlyozottnak tűnik, barátnőjével és kiskutyusukkal, Dobby-val boldogan élnek székesfehérvári otthonukban.

A ValóVilág powered by Big Brother jubileumi évadának martfői nagyasszonya, Vivi leginkább a családi éttermük felújításával, illetve az ezzel kapcsolatos teendőkkel foglalatoskodik, illetve ő fog állni a pultban délutánonként. Van is rá ideje, hiszen jelenleg is szingli, bár villabeli barátai, Moh, Robi és Bálint mindent megtesznek majd azért, hogy ez megváltozzon. Bálint hazatérése után ugyanis szeretné elindítani a Vivien Show-t, aminek keretén belül keresi a nagy Őt. Saját bevallása szerint is nagyon örülne már annak, ha lenne egy komoly férfi az életébe. Szurkolunk neki!

A ValóVilág10 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top