nlc.hu
Sztárok

VV Fruzsi és VV Renátó kapcsolata

ValóVilág: Fruzsi édesanyja megszerette Renátót

VV Fruzsi édesanyja eleinte nem szimpatizált Renátóval.

Véget ért a ValóVilág jubileumi évada, Vivi lett a győztes. Bár Renátó és Fruzsi viszonylag korán kiestek, mégis nyertek. Méghozzá szerelmet. A két fiatal nemcsak a villában, de azon kívül is egy párt alkot, bár nem indult túl simán a kapcsolatuk. Renátó viselkedésével kapcsolatban sokan az aggodalmukat fejezték ki, többen állították, hogy az erőszakos viselkedése nem vezet jóra. Természetesen a lány édesanyja is aggódott Fruzsi kapcsolata miatt, de úgy néz ki, rendeződött a viszony.

„Nagyon jól elvagyunk, anya végre megszerette Renátót. Próbáltam bebizonyítani neki, hogy a Renátó nagyon jó ember és nem egy verbális erőszakoló. Hazavittem, bemutattam, és rájött arra, hogy az ellenkezője van, és megszerették”

– mondta Fruzsi. Renátó elárulta, neki már az elején is szimpatikus volt szerelme anyukája és be akarta bizonyítani, hogy bár sokat hibázott a VV-léte alatt, nem olyan, mint a képernyőn. Az is kiderült, hogy közös vállalkozásba kezdenek: szépségszalont nyitnak Szombathelyen és Szolnokon, ahol Renátó fodrászként, míg Fruzsi körmösként dolgozik majd. 

Ez történt még a VV-ben:

renátó fruzsi

VV Renátó és VV Fruzsi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top