nlc.hu
Sztárok

Valóvilág 10: Ő nyerte a 36 milliót, VV Vivi erről mesél

A ValóVilág 10 nyertese, VV Vivi: „Változtattam a játékomon. Rájöttem, hogy nyerni szeretnék és támogatni akarom az anyukámat”

Senki sem hitt benne, ezért fel akarta adni a játékot, most mégis itt áll a kezében a ValóVilág nyereménnyel. VV Vivi a 36 millióról és az elmúlt hónapokról mesélt.

Nem volt az olyan régen, amikor fel akartad adni a játékot, akkor nem hittem volna, hogy te állsz majd itt a 36 millióval.

Az az igazság, hogy megtanultam hinni magamban, mert ha én nem hiszek magamban, hogy várhatnám ezt el másoktól? Egyelőre még fel sem fogtam, hogy én nyertem meg, még mindig hihetetlen, hogy az én nevem villant fel a képernyőn. Láttuk, hogy szoros az állás, és Robi egy nagyon jó ember, ezért sem hittem el, hogy nekem sikerült, de ugye bent nem kaptunk sok visszajelzést arról, kit mennyire szeretnek.

Néha azért megmutatták az Instagram-követőitek számát, kaptatok a nézői kérdéseket, véleményeket is, egy-egy rólatok szóló cikkből is mutattak a szerkesztők részleteket. Ebből neked mi jött le?

Igyekeztem kizárni a külvilágot, de a kritikák rám is hatottak.

ValóVilág 10 győztese VV Vivi, aki el sem hitte, hogy ő kapta a több szavazatot

A ValóVilág 10 győztese, VV Vivi, aki el sem hitte, hogy ő kapta a több szavazatot (Fotó: Sajtóklub)

Az utóbbi hetek hozzászólásaiból szemezgettem, és egyre többen mondták rád, hogy megváltozott a viselkedésed. Ez valami szándékos, taktikai lépés volt?

Az igazság az, hogy tudatosult bennem, hamarosan vége a játéknak és stresszesebb voltam. Gondoltam magamban, teher alatt nő a pálma, és ideje koncentrálni. Szóval igen, én is éreztem, hogy összeszedettebb voltam a villalétem utolsó pár hetében. Változtattam a játékomon. Rájöttem, hogy nyerni szeretnék és támogatni akarom az anyukámat, ezért oda kell tennem magam.

Sokan írták, hogy igazából neked nincs is szükséged erre a pénzre, mert a családod jó módban él, bezzeg más játékosok nullán vannak. Nem a pénztárcátokban turkálva, de valóban csepp a tengerben a ValóVilág nyereménye?

Tizennyolc éves korom óta egyedül élek egy albérletben, amit saját magamnak fizetek, a saját keresetemből és már az iskola mellett is sokat dolgoztam. Igen, diákmunkáztam, és dolgoztam az éttermünkben is. Nekem az apukám elhunyt, ezért minden anya nyakába zuhant, és így ketten maradtunk. Láttam, hogy ő nulla-huszonnégyben dolgozik, és bár kivettem a vállalkozásunkból a részemet, közel sem annyit segítettem neki, amennyit szerettem volna. Rájöttem, mennyit küszködik azért, hogy magának is megteremtse a jó dolgokat, illetve, hogy apa után elintézze a dolgokat. Bennem az munkált, hogy nem akarom azt, hogy anyukám az elkövetkezendő 20-30 évben is így robotoljon, hanem amivel csak tudok, segítsek neki.

ValóVilág finálé megható pillanata: Robi a győztest ölelte, Vivi elsírta magát

A ValóVilág-finálé megható pillanata: Robi a győztest ölelte, Vivi elsírta magát (Fotó: Sajtóklub)

Lényegében most te is azt mondod, mint Robi, hogy az anyukád miatt akartad megnyerni a pénzt. Magadra nem költenél, vagy esetleg barátokra? Mert például Robival már kötöttél egy alkut, még mielőtt kiderült volna, ki nyerte a fődíjat.

Igen, ő adott volna nekem pénzt új cicikre, én pedig azt ígértem neki, hogy beszállok az autója árába.

És most mit gondolsz arról a nyolc millióról, amivel Robi távozott volna a Villából, megcsapolva a fődíjat? A villában még nagyon elfogadó voltál ezzel kapcsolatban, most hogy a tied lett a pénzt, hogy látod?

Megértettem Robit, de mi mind megszavaztuk, hogy maradjon egyben a nyeremény. A 8 millió az hatalmas összeg, és most, hogy nálam van a fődíj, nem adnék belőle Robinak ennyit. Viszont, ahogy kiderült, hogy én kapom a pénzt, rögtön mondtam neki: ha bármikor megszorul, én támogatom őt. Ő lett az egyik legjobb barátom a Villában és megfogadtuk, hogy segítjük egymást a játék után is. Szeretnék pénzzel beszállni az új autó vásárlásába, mert azt gondolom, hogy megérdemli. Sokat dolgozott, sokat átélt. Szóval nyolcmilliót nem adnék, de anyagilag is számíthat rám, az biztos.

Robin kívül Bálint volt az, akihez közel kerültél, és mint az utolsó napokban bevallottad, beleszerettél. Vele milyen kapcsolatot tervezel a villaélet után? Keresed majd a társaságát, vagy most jobb egy kis távolság és hagyod leülepedni a dolgokat?

Elsősorban szeretnék a szeretteimmel foglalkozni, a családommal és a barátaimmal, de amint lelki erőt veszek magamon, és biztosan írok majd egy köszönöm üzenetet Bálintnak. Ő foggal-körömmel harcolt értem, támogatott, megvédett a negatív emberektől a Villában, és a minimum egy hosszú, nagyon szép hálaüzenet. Ha pedig úgy alakul, akkor szeretném vele megtartani a baráti viszonyt.

Bálint és Vivi a ValóVilág 10 során nagyon jóban lettek, a lány végül bevallotta: szerelmes Bálintba, de tudja, hogy köztük csak barátság lehet

Bálint és Vivi a ValóVilág 10 során nagyon jóban lettek, a lány végül bevallotta: szerelmes Bálintba, de tudja, hogy köztük csak barátság lehet (Fotó: Sajtóklub )

Sok minden kiderült rólad a ValóVilágban. Van, amit bánsz, hogy elmondtál magadról?

Nem bánok semmit sem, egyedül azt, amikor Bálinttal és Robival összevesztem, az nagyon kellemetlen volt és a szívem szakadt meg. Mást nem bánok, a hibákat sem csinálnám vissza, mert ettől vagyunk emberek, hogy hibázunk. Viszont nekem ők voltak bent a Villában, és fájt, hogy megbántottam őket.

A ti hármasotok amúgy is különleges volt, mert a Villában idén rengeteg villapár alakult, és a nézőknek ez nem annyira volt szimpatikus. Hozzátok hasonlóan ők is kritikaként fogalmazták meg, hogy visszahúzta egymást a páros két tagja, nem játszották a játékot, hanem csak kettesben voltak. Te szándékosan nem tettél lépéseket Bálint felé, volt ebben olyan tudatosság, hogy te inkább a játékra koncentrálsz?

Nem azért jöttem be, hogy szerelmes legyek vagy kapcsolatom legyen, és anyukám mindig azt mondta, hogy minden körülmények között maradjak meg embernek. Nekem a testiség az nagyon intim dolog, azt semmiképpen sem éltem volna meg a kamerák előtt, még akkor sem, ha lett volna olyan, aki erre nyitott lett volna velem. Szerintem ez engem erősített.

Mondtad, hogy a nyereménnyel is megfontoltan akarsz bánni. Mi a terved?

Első célom anyukámnak segíteni anyagilag, aztán Robinak adnám a pénzt, amiben megegyeztünk. Szívügyem a kutyák sorsa, egyik ismerősöm kutyaóvodáját segíteni szeretném, és mindenképpen kiutazok Ciprusra a nővéremhez, akit nagyon ritkán látok, mert túl sokat dolgozik, és a kicsi gyerekével meg a férjével nehezebben jutnak ide haza.

A ValóVilág 10 finálé előtt nagyon izgalmas volt:  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top