nlc.hu
Sztárok

VV Robi nyerte a Való Világ 9. párbaját

VV 10: döbbenetesen szoros küzdelem után Robi térhetett vissza a Villába, Vivi pedig Moh-t hívta ki

A ValóVilág kilencedik párbaján a nézők ismét történelmet írtak.

A ValóVilág powered by Big Brother jubileumi szezonjának kilencedik Párbaján a nézők ismét történelmet írtak. A rekordok évadában Robi egy hihetetlenül szoros küzdelemben 50.11 százalékkal térhetett vissza a Villába, míg Bálint 49.89 százalékkal volt kénytelen elhagyni a Nagy Testvér játékát.

vv robi

VV Robi (Fotó: Instagram)

A Finálé hetének utolsó előtti Párbaján a két játékos közötti különbség mindössze 487 szavazat volt, a nézők az RTL24 applikáción keresztül leadott 229.871 szavazata pedig abszolút évadrekordot jelent, illetve ez a legnagyobb szavazatszám, mióta applikáción keresztül történik a voksolás.

A Finálé közeledtével felgyorsultak az események, most pedig elérkeztek a jubileumi évad izgalmakban bővelkedő utolsó napjai. Még egy Párbaj, még egy kieső, és három dobogós, akik a Villában eltöltött 106 napot követően ebben a szezonban utoljára helyezik majd sorsukat a nézők kezébe.

ValóVilág10 powered by Big Brother Párbaj tehát pénteken, Finálé pedig szombaton, amikor eldől, ki hagyja el utolsónak a luxusbörtönt, és hogy kié lesz a 36 millió forintos főnyeremény. 

Ha nem láttad, most megtekintheted a döntő pillanatot:

Tudj meg többet VV Robiról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top