nlc.hu
Sztárok

ValóVilág 10: VV Bálintról a barátja mesélt

VV Bálint barátja: „Megijedhetett attól, hogy Vivi többet gondol bele a kapcsolatukba, a vele való vitája talán ennek is szólt”

Bálint a ValóVilág powered by Big Brother jubileumi évadának egyik legmeghatározóbb játékosa. A focista múltú, korábban az Éjjel-nappal Budapestben is szereplő budapesti fiú közeli jó barátja Dávid, aki az nlc.hu-nak elmondta, hogyan látja Bálint játékát, és egyebek mellett arról is kifaggattunk, hogy mit gondol barátságáról Danival, és az egyre több konfliktusról a két fiú között.

Mit gondolsz Bálint játékáról?

Alapvetően Bálint valójában is ilyen, mint ahogy azt a képernyőn látom. Sokszor éri az a vád, hogy színészkedik, de ez egyáltalán nem igaz. Egyszerűen csak jobban át tudja látni a helyzeteket, és ezt a tulajdonságát most a műsorban is kamatoztatja. Azt látom, hogy őszintén játszik, de mindemellett természetesen van benne némi taktika is, viszont ez nem ördögtől való. Intenzív, hosszú ideig tartó játékról van szó, és ehhez néha kell egy kis taktika, de ahogy mondtam, őszintén játszik. Ő ilyen a valóságban is, mint amit a Villában látunk. Helyén van a szíve, és normálisan látja a dolgokat.

Ha bár a játékban egyre-másra alakultak villapárok, Bálint nem jött össze senkivel. Barátja szerint részben azért, mert nincs olyan lány, aki el tudta volna csavarni Bálint fejét, másrészt pedig beköltözése előtt megfogadta, hogy játékra fog koncentrálni.

Ha az egyik villatársa abszolút a zsánere lenne, nyilván nagyobb próbatétel lenne, de szerintem itt két dolog találkozott: az egyik, hogy nincs olyan lány, aki megdobogtatná a szívét, a másik pedig, hogy céltudatosan költözött be, és nem is szerette volna, ha valami eltéríti a céljától. Nem szerelmet találni ment be, hanem megnyerni a jubileumi évadot, és az azzal járó 36 millió forintot.

VV Bálint a ValóVilág 10 játékosaként

VV Bálint a ValóVilág 10 játékosaként (Fotó: Sajtóklub)

Háromszor volt Párbajon, mindháromszor viszonylag nagy százalékkülönbséggel tért vissza. Szerinted milyenek az esélyei a 36 millió forintra?

Bízom benne, hogy nyerni fog. Aktívan részt vesz a játékokban, jól reagál le helyzeteket, olyanokat is, amiket a nagy többség általában rosszul. Többször láthattuk, hogy egy-egy társa próbálta provokálni, de ő akkor is higgadt maradt. Ha ezt tudja ilyen erővel, kitartással és lendülettel folytatni, akkor szerintem nagyon jó esélyei vannak.

A kitartás az láthatóan megvan, de ahogy a villatársainál, nála is fogy a türelem és egyre több a súrlódás, Vivivel és Danival is volt vitájuk az utóbbi időben.

Nyilván ezt alapvetően az határozza meg, hogy már nagyon sok ideje él a Villában, nagyon sok ideje él a villalakó-társaival, mindenkinél fogy a türelem és a belső lelki erő. Nem mindig olyan könnyű a megfelelő hangnemet megütni. Vivi irányából volt némi vonzódás Bálint felé, aki kicsit megijedhetett attól, hogy Vivi többet gondol bele, szóval a vele való vitája talán ennek is szólt. Danival kapcsolatban pedig várható, hogy nem marad meg az a barátság, mint ami az elején volt, mert a Dani szerintem nem teljesen jól pozicionálja magát. Gondolok itt arra, hogy mit gondol arról, hogy mennyire erős játékos is valójában, és hogyan látják a játékát a nézők. Szerintem lesz még ott összetűzés, ráadásul Danival nem könnyű vitatkozni, de én mindezektől függetlenül remélem, hogy Bálint okosan, és az eddig látott megfontolt módon menetel majd a továbbiakban is a Finálé felé.

Korábban ezeket írtuk a ValóVilág 10 játékosairól: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top