nlc.hu
TV-sztárok

Gáspár Győző beszólt VV Mercinek

Gáspár Győző beszólt VV Mercinek a súlya miatt, aki erre jól reagált

Gáspár Győző bekérdezett VV Mercinél, a lány zseniális választ adott.

Szombaton véget ért a ValóVilág jubileumi évada, Vivi lett a győztes. A dobogó legalsó fokára Merci még feljutott, Robi pedig másodikként végzett. VV Merci többször is panaszkodott a VV alatt, hogy sokat hízott, többször láthattuk, ahogy szenved a farmerjai begombolásával. Ez egyébként szinte természetes a ValóVilágok történetében, nagyon kevesen jöttek ki a Villából kevesebb kilóval. Gáspár Győző is észrevette ezt, és rákérdezett a BeleValóban – nem túl tapintatosan. 

„Mercike, drága, most egy olyat kérdezek, amit napról napra vettem észre, hogy a Mercike hízik, hízik, hízik. A farmernadrág nem jön össze, nem jön fel a farmernadrág, egyre jobban gyarapodik. Mercike, mi lesz most, hogyan tovább? Kardió, edzőterem, fogyókúra?”

– kérdezett rá Győzike, mire a műsorvezető-társa, Schumacher Vanda elmondta, hogy ilyet nem illik hölgytől kérdezni. Merci azonban nem sértődött meg, kielégítő választ adott. 

„Hát,  nem tudom. Nem akarok fogyózni egyébként, én elvagyok így, és a Moh-nak is jobban tetszem. Én ennek örülök, sokkal jobb a bulám, meg minden. Nyilván nem viszem túlzásba, nem akarok 80 kiló lenni vagy hasonló dolgok” – reagált a VV10 harmadik helyezettje.

A videót ide kattintva megnézheted.

vv merci vs győzike

VV Merci és Győzike (Fotó: Instagram / RTL / nlc-montázs)

Ez történt még a VV-ben: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top