nlc.hu
Sztárok

VV Vivi, a Valóvilág 10 győztese megtervezett mindent

VV Vivi a győzelem óta új életet kezdett: „Nálam ott elásták magukat örökre, azzal, amiket mondtak”

VV Vivi nyerte meg a ValóVilág 10 jubileumi évadot. A családi martfűi éttermében beszélgettünk vele.

Talán mostanra már el tudtad hinni, hogy milliomos vagy. Készítettél valamilyen táblázatot, vagy listát arról, hogyan osztod be a nyereményedet?

Fejben már átgondoltam, mire szeretnék költeni, és mennyi pénzt szánok egy-egy projektre. Alapvetően nagyon tudatos vagyok pénzügyekben, szeretnék félrerakni, hogy legyen tartalékom. De megengedek magamnak egy kis kényeztetést, és a családomat szeretném elvinni nyaralni, amint a járványhelyzet ezt lehetővé teszi.

Hova tervezitek?

Görögország és Spanyolország került szóba, nem akarunk messzire menni, az a lényeg, hogy az egész család együtt tudjon lenni. Az a minimum, hogy rájuk költök, mert ők mindig mellettem álltak.

Megfogadtál bármit a korábbi VV-győztesek tanácsaiból? Például, hogy nem költesz másokra, haveroknak és barátoknak nem adsz kölcsönt, nem lesz párkapcsolatod egy évig stb.?

Már a VV előtt megfogadtam, hogy senkinek nem adok kölcsön, és a saját jövőmre koncentrálok. Nem szeretném elherdálni a pénzemet, meghúztam magamban a határokat, hogy mire és mennyit költhetek. Például nagy álmom, hogy vegyek egy kertes házat Martfűn, amit a járvány lecsengése után felújítok, és eleinte kiadnám majd bérbe. Aztán lehet, hogy csak egy lakásba fektetek. Az van a fejemben, hogy majd amikor gyerekem lesz, szeretném, ha lenne tartalékom, vagy ha majd a férjemmel szeretnénk egy közös házat, akkor legyen mihez nyúlni, hitelt felvenni rá, vagy akár haszonnal értékesíteni.

Martfűn jártunk Vivinél, a Valóvilág győztesénél

Martfűn jártunk Vivinél, a Való Világ győztesénél (Fotó: nlc)

Férj, gyerek, családi élet – mennyire időszerű erről beszélni? Mennyire rohantál előre?

Nem vagyok azért ennyire megszállott ezzel kapcsolatban (nevet). Semmit sem szeretnék elkapkodni, és úgy gondolom, anyagi téren jobb a tudatosság és nem az érzelmekre kell hallgatni. Rossz lenne arra eszmélni, hogy elherdáltam a pénzemet. A céljaim megvannak, de egy ideig nem is tervezem, hogy költekezem, éppen az előbb elmondottak miatt. Persze, ha három-négy éven belül megtalálnám a nagy őt és tényleg minden klappolna, akkor szívesen vállalnék gyereket. Azt mondom, hogy nyitott vagyok, de szerintem kell egy év, mire kiheverem ezt a Bálint-dolgot, mert engem az a visszautasítás megviselt.

A győzelem óta találkoztatok, vagy beszéltetek?

Robival találkoztam már többször is, és igen, Bálinttal is találkoztam már. Nagyon sokszor beszélünk videochaten, áthívott kávézni és nagyon aranyos, szerintem most sokkal jobb a kapcsolatunk. Mind a két fiúval meg tudok osztani bizalmas dolgokat, ők is velem.

Martfűn jártunk Vivinél, a Valóvilág győztesénél

VV Vivi a családi étteremben mesélt az elmúlt hónapokról

És megírtad azt az sms-t, amit a győzelem után emlegettél?

Bálinttal azóta már sokat beszéltünk, megbeszéltük, miért nem volt ott sem a Moh-s párbajomnál, sem a finálén. elmondta, hogy nagyon megérintette a kiesése, tudja, hogy nagyon elrontotta a végén. Az érzéseinket is tisztáztuk, elmondtam neki, hogy talán a bezártság miatt szerettem bele, de a továbbiakban csak baráti kapcsolatban gondolom vele kapcsolatban.

Anyukáddal nagyon vágytál egy nagy beszélgetésre, miután befejeződött a játék. Milyen visszajelzést kaptál tőle?

Anyukám nagyon rendes volt és pozitív, olyan kisugárzása volt, hogy tudtam, büszke rám. Mondta, hogy nagyon erős nőnek tart, főleg, mert ő is a villalétem alatt tudta meg az adásból, hogy engem szexuálisan bántalmaztak. Ezt alaposan átbeszéltük, elöntöttek akkor az érzelmek mindkettőnket. Nehéz téma, és bűntudatom van azért, mert ezt vele nem osztottam meg, hiszen az anyukámnak bármit elmondhatok, tudom, segített volna.

Tudom, hogy nehéz téma, mégis felmerül a kérdés, hogy ha anyukádnak nem mondtad el, hogyhogy a Villában meséltél erről?

Az az igazság, hogy amikor ez velem megtörtént, akkor apukám még nagyon beteg volt és egyáltalán nem szerettem volna, hogy ezt megtudják a szüleim. Ez egy olyan helyzet, amit egy szülő sem kíván a gyerekének, tudtam, hogy megviselné őket. Azt gondoltam, ott akkor nem az a hely és nem az az idő, amikor ezt el kell mondanom. Aztán, amikor hazaköltöztem anyához, többször el akartam neki mondani, de mindig olyan helyzetben fogtam meg anyát, amikor rájöttem, hogy ez most mégsem alkalmas pillanat. Nem éreztem magam elég erősnek, lehet, ez kellemetlen. A villában kijött belőlem. Mielőtt bementem a Villába, beszéltem ugye több pszichológussal is, és ott bent valahogy csak kijött belőlem, egyszerűen közöltem a tényt, hogy mi történt velem. Valahogy feltört. Anya megérdemelte volna, hogy tőlem tudja meg, ezért rosszul érzem magam, és az meg, ahogy a villatársaim, főleg a lányok fogadták ezt az egészet, nekem lesújtó érzés volt. Főleg, mert ők ebben csak a rosszat látták. Nálam ott elásták magukat örökre, azzal, amiket mondtak. Ha bármelyikükkel összesodorna a későbbiekben az élet, nem szeretnék velük beszélni, se Amandával, se Ginával, se Fruval.

Ha ez nem történik meg a villában, akkor is ellenszenvesek lennének neked?

Én akkor éreztem a legjobban, hogy ellenem vannak, én bizalmasan mondtam el nekik és ők elpletykálták mindenkinek. Én ott összetörtem, hogy megaláztak és visszaéltek a helyzettel. Nem viselkedtek érző emberként, pedig én egy olyan titkot osztottam meg velük, amit még anya sem tudott. Nekem akkor és ott ki kellett adnom magamból, ami régóta gyűlt bennem. A Villában nem voltak külső ingerek, nagyon a saját érzéseimbe és gondolataimba merültem.

Vivi úgy érzi, a Vlóvilág 10 vége után szüksége van egy évre, hogy tisztán lássa a helyzetét, addig párkacsolatot sem akar

Vivi úgy érzi, a Való Világ 10 vége után szüksége van egy évre, hogy tisztán lássa a helyzetét, addig párkapcsolatot sem akar

Mit mondott neked anyukád az első találkozáskor, emlékszel még rá?

Azt, hogy nagyon büszke rám. Nincs mit szégyellnem a villalétemből. Nekem ez a legnagyobb elismerés, és én jöttem ki úgy a Villából, hogy a családom nem kritizálta meg a tetteimet. Visszanéztem a többiek hazatéréséről készült videókat, és nekem ez jött le.

Te már visszanézted magad?

Egy fél éven belül visszanézem, de még nem volt időm.

Van olyan, amit már nem tennél vagy mondanál, ha újrakezdenéd?

Most visszagondolva nem mondanám el a lányoknak, hogy engem bántalmaztak, mert gusztustalanul viselkedtek.

Te hogyan reagálnál?

Nekem vannak olyan barátnőim, akikkel hasonló dolgok történtek és talán az élet is azért hozott össze bennünket. Én alapvetően is nagyon empatikus vagyok, bármiről legyen szó, együttérző tudok lenni. Szívesen segítek, akár egy jó szóval, mert ez nekem természetes.

Mondtad, hogy Robival és Bálinttal tartod a kapcsolatodat, illetve a fentiek miatt a lányokkal nem beszélnél. Más villatársakkal milyen a viszonyod?

Danival már találkoztam is, Virág is megkeresett és Moh is.

Van, akiről most mást gondolsz, mint a Villában?

Nem tudtam például, hogy Amanda ki akart engem vinni, és ezek után nem tehette meg a Villaszabályok szerint. Illetve, tudom, hogyan beszélt rólam Gina és Amanda, de nem állnak hozzám közel, így ők nem érdekelnek.

Mi lepett meg a villatársakról megjelent hírek kapcsán? Például ott volt Renátó és Fru kapcsolata, amit szakértők elemeztek, de ebbe Virág és Dani is beletartozott.

Hát, Renátó és Fru kapcsolatáról annyit, hogy láttam, hogy beszélt Anikóval, szerintem nem változott. Ő egy csalódás. Megjelent Daniról is, hogy volt ügyészségi ügye, ez nem lepett meg, Dani mindig őszinte volt velem.

VV Vivi, a ValóVilág 10 győztese

VV Vivi nem akar elkapkodni semmit, átgondolja, mire megy majd a 36 milliós nyeremény

A kiesésed után alig vártad, hogy újra dolgozzál.

Igen, hát egy-két napot tudtam eddig dolgozni, még vissza kell rázódnom a mindennapokba. Egyelőre bepótolom az elmúlt hónapokat, családtagokkal beszélgetek, barátokkal, akivel lehet, azzal találkozom személyesen is. Ezenfelül mindenféle papírmunkát is szeretnék elintézni, utána teljes gőzzel belevetem magam a munkába.

Mit jelent ez?

Itt vagyunk az étteremben, én vagyok a pultban, a menüt nyomtatom, rendeléseket veszek fel, és adminisztrálok.

És senki nem keres a VV miatt?

Előfordult már, néhány vendégünk gratulált, írtak az éttermünk oldalára, és hát ez egy kisváros, itt sokan ismernek. Nagyon jólesik, hogy ilyen kedvesek, ezért szeretek itt élni.

Tervezted, hogy Budapestre költözöl. Ez még mindig opció?

Csak ha már anyukámnak eleget tudtam segíteni és ott is lesz állásom. Ez odébb van, és egyáltalán nem biztos.

Milyen állást tudnál elképzelni? Sok volt Való Világ-játékos a médiában szeretne elhelyezkedni.

Tisztában vagyok a képességeimmel, lenne még hova fejlődnöm, éppen ezért hiába érdekel a média világa, képezni szeretném magamat.

Ha az ismertséged miatt hívnának mondjuk a Konyhafőnökbe vagy a Survivorbe, akkor mennél?

Na, a Survivor az nagyon nem az én világom! Nem vagyok sportos, de Konyhafőnökbe mennék, főzni szeretek.

A legtöbb VV-győztes nem a nyilvánosság előtt éli az életét, jól fektetett be. Te közéjük tartozol majd, vagy inkább kihasználod az ismertségedet?

Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, eltűnni nem szeretnék, mert vannak követőim, akik szeretnek. Amit meg tudok majd osztani nyilvánosan, megteszek. Szeretném kamatoztatni.

Mi döbbentett meg az elmúlt hónapok híreiből?

Ha a martfűi híreket nézem, akkor például meglepett, hogy a barátaim azóta nem bulizhatnak, amióta beköltöztem, ki terhes, kik kelnek egybe, kik szakítottak. Egyszerűen még fel sem fogtam, mi mindenről maradtam le, és igyekszem pótolni.

Nagy terved volt a játék után, hogy formába hozod magad, edzeni kezdesz, és csak magaddal foglalkozol egy kis ideig.

Igen, ezt az évet magamra akarom szánni, ezért sem szeretnék párkapcsolatot. Most én leszek az első, és az, hogy mit szeretnék. Amikor teljesen felépültem, bomba testem lesz és akkor készen állok majd az új életre.

Változtatott az önértékeléseden a Villában eltöltött néhány hónap? Például nagyon ragaszkodtál a műszempilládhoz, pedig egyöntetűen az a visszajelzés, hogy nincs szükséged rá.

Igen, hát nem is értem, miért ragaszkodtam ahhoz a csoffadt műszempillához, mindenki írta, hogy dobjam már ki. Igénytelen voltam vele. Amióta kijöttem, új hajszínt festettem, nem akarok már műdolgokat, és természetesebb külső a cél.

Ennek ellentmond azért a mellműtétes terved.

Arra szükségem van. Nem vagyok megelégedve vele, ez önbizalmat ad majd. Szeretnék felvenni egy hátul kivágott ruhát, hogy ne kelljen melltartót viselnem.

Ha indul egy új évad, te milyen tanáccsal látnád el a jelentkezőket?

Én sehogy nem készültem, október végén tudatosult, hogy mindjárt beköltözöm. A többiekkel beszélgettünk, volt, aki már nyár óta készült. Hát, az egyik tanácsom az lenne, hogy egy bőrönd ruha tuti nem elég, vigyen mindenki többet, egy mentális edzésen vegyél részt, hogy tudjon koncentrálni. Önmagadat add, nem menő a taktikázás.

Ez szerinted a győzelmed titka?

Nem aláztam senkit, és nem mások kárára építkeztem.

A ValóVilág 10 szereplői:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top