nlc.hu
Sztárok

Majka és Dopeman kibékülése

20 év után kibékült Majka és Dopeman: „Az idő rendbe tette szerintem köztünk”

Mára már lecsillapodtak a kedélyek a két rapper között.

Közel 20 év után kimondhatjuk, hogy elásta a csatabárdot Majka és Dopemanszámolt be a Blikk. Ma már egy edzőterembe járnak, rendszeresen szóba elegyednek egymással és nyoma sincs az egykori gyűlölködésnek.

Majka és Dopeman,

A médián keresztül üzengetett egykor egymásnak Majka és Dopeman – Fotó: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): MTI/Vasvári Tamás // (j): MTI Fotó: Balogh Zoltán

Együtt edzünk! ‘Szia Laci, Szia Peti’, váltunk két szót, aztán ennyi. (…) Azt az idő rendbe tette szerintem köztünk. De nem hiszem, hogy valaha együtt fogunk vacsorázni, összejárni. Én nem otthagytam őt, hanem szétmentünk. Nem úgy volt, hogy én otthagyom őt. Csak hogy bizonyos napokon nem megyek el velük fellépni. (…) Ez őt elég érzékenyen érintette volna anyagilag, hogy én nem tudok menni, mert ugye rengeteg helyre azért hívták, mert én is ott voltam. Ebből született egy kis harc, aminek az lett a vége, hogy (…) mindenki elindult a saját útján” – mesélt a szakításukról és a mostani kapcsolatukról Majka a napokban Osváth Zsolt ZSHOWtime című műsorában.

A bulvárlap Dopemant is megkereste azzal kapcsolatban, hogy milyen viszonyban vannak. Ő így látja a jelenlegi kapcsolatukat: “Egyszerűen nem érdemes azzal töltenem az időmet, hogy azt lássam benne, akire haragudtam. (…) Bennem nincs vele szemben semmi negatív, tényleg”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top