nlc.hu
Sztárok

Reviczky Gábor a kemoterápiáról

Már túl van a kemoterápia felén Reviczky Gábor: „Azt látom, elkezdett kikopni az arcszőrzetem”

Az állapota ellenére is fáradhatatlanul dolgozik a 74 éves színész.

Hihetetlen erővel és akarattal néz szembe betegségével Reviczky Gábor. Első körben 6 kemoterápiát írtak ki neki az orvosok, aminek már túl van a felén. “Az orvosok azt mondták, az állapotomhoz képest minden rendben van. Az csak hosszas vizsgálatok során fog kiderülni, hogy a kemoterápia hatásos volt-e”mondta el a Blikknek a Kossuth-díjas színművész, aki egyedül, autóval jár a kemoterápiás kezelésekre.

Reviczky Gábor

Reviczky Gábor az életműdíjjal, amit a Magyar Mozgókép Fesztivál ünnepségén vehetett át 2023. június 9-én – Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Van akit egy-egy kezelés utána a mosdóba is ki kell kísérni, annyira legyengül, de mivel én nem a legerősebb terápiát kapom, ezért egyedül érkezem autóval, és ha végzek, minden gond nélkül haza is vezetek” – mesélte.

A bulvárlapnak arról is beszélt, hogy a körülményekhez képest jól viseli a kemo mellékhatásait, de azt már észrevette, hogy kopni kezdett az arcszőrzete. “Azt látom, az arcom jobb oldalán egy 50 forintos nagyságú foltban elkezdett kikopni az arcszőrzetem” – árulta el Reviczky Gábor, aki betegen is megállás nélkül dolgozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top