nlc.hu
Sztárok

Sütő Enikő 65 éves lesz, de nem érzi magát nyugdíjaskorúnak

Sütő Enikő papíron nyugdíjas lesz, de a tükörben nem egy 65 éves nőt lát

Sütő Enikő elmondta, sok munkája van az elmúlt évtizedekben.

Július 27-én lesz 65 éves Sütő Enikő, aki a Blikknek elmondta, ugyan papíron nyugdíjas lesz, ő nem érzi annak magát, mást lát a tükörben.

„Nem gondolom, hogy ez az évszám bármilyen változást hozna. Nem foglalkozom olyannal, amire nincs ráhatásom. Arra van ráhatásom, hogy miként érzem magam a bőrömben, ez nem korfüggő. Élvezem ezt a részét az életemnek. Legalább harminc éve keresem az élet értelmét, és sok munkám van az elmúlt évtizedekben” – tette hozzá. 

A Fabulon egykori reklámarca arról is mesélt, hiába volt ünnepelt modell, nem találta a helyét a világban. „Nagyon hamar jött a siker, én lettem az év manökenje, annak ellenére, hogy nem is akartam ezt az egészet. Igazán sosem azonosultam a modellkedéssel, megmaradtam diáklánynak, de tagadhatatlan, hogy hozzátett az életemhez”.

Sütő Enikő már a negyvenes éveiben járt, amikor rájött, mi is a küldetése.  „Nagyon mélyen voltam lelkileg, akkor váltam el, és a gyerekvállalás sem jött össze. Ekkor váltottam életmódot, ami akkor még igazi úri huncutság volt, korszerű dolog. Ma már közhely. Akkor jöttem rá, hogy a modellkedéssel átadhatok egy mintát: én lettem az egészség nagykövete.”

Sütő Enikő

Fotó: press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top