nlc.hu
Sztárok

Majka fizetése

Majka elárulta, mennyit keresett, amikor elkezdett dolgozni az RTL-nek

A rapper először el sem akarta hinni az összeget.

566 877 – ezt a számot mutatták Majkának az 1KANAPÉN című YouTube-műsorban, ahol többek között arról is vallott, mennyi pénzt keresett, amikor elkezdett dolgozni az RTL-nek. Az előadó először, 20 éve a ValóVilág éjszakai kiegészítő műsorát vezette. A híresség ebben a videóban beszélt arról is, mennyire hiányzik neki Curtis. 

„Mondtam Árpának, hogy mennyit lehet itt keresni? Azt mondja, mit tudom én, 250 ezret… megbeszéljük, egy héten belül leülünk és megtárgyaljuk. Akkor volt, hogy a Pongót elhozta az RTL, vagy volt valami nagy csavar… ezért azt gondolták, nehogy belém álljon valamelyik csatorna és a TV2 engem elvisz, hogy felhívtak: “Péter, beszélgettünk itt a többiekkel és azt beszéltük meg, ha te itt dolgozol, van egy havi 500 ezres fizetésed”. Álltam így a telefonnal, hogy mennyi? Nem is akartam kimutatni, hogy összehugyoztam magam a gyönyörűségtől. Mondom jó, hát akkor oké… Letettem és mondtam, hogy megnyílt a mennyek kapuja” – nyilatkozta Majka, melyet a Bors szemlézett. A számról egyébként kiderült, hogy nem a rapper első fizetésére utalt, hanem hogy mennyi szavazatot kapott a ValóVilág fináléjában. 

Majoros Péter (Majka)

Majoros Péter (Majka) (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top