nlc.hu
Sztárok

Majka bevallotta, hiányzik neki Curtis

Majka Curtisről: „Elvitathatatlan a kettőnk közötti szerelem, az ami történt velünk 12 éven keresztül”

Sok mindent megmagyarázott a rapper.

Majka és Curtis  karrierjük során tavaly másodszor döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Sokan Curtist vádolták azzal, hogy a szakítás hátterében az áll, megint drogokhoz nyúlt, amit ő tagadott. Habár sokáig hallgattak, pár hete Curtis kitett egy posztot Instagram-oldalán, melyből érezhető volt, minden szava korábbi társának szól

Egy éve léptem meg életem/karrierem legkomolyabb döntését. Az emberek 99% temetett és kígyót-békát kiáltott rám. Azóta az egyik alapembere lettem az RTL Klubnak. A saját zenekarommal, a CURTIS LIVE-val minden helyszínt megtöltünk. Szakmailag, erkölcsileg es anyagilag is meg vagyok becsülve mindig mindenhol. Jaaa, és ezt a posztot is a saját házam kertjéből írhatom nektek, ahonnan nemsokára elindulhatok az ugyancsak a saját autómmal a városba. A lényeg és tanulság annyi, hogy soha ne elégedjetek meg a közepessel, és ne engedjétek meg SENKINEK, hogy kihasználjon titeket. Ne engedjétek meg, hogy megalázzanak és kevesebbnek érezd magad ezért. Több van bennetek, mint azt hinnétek” – írta a bejegyzésében a rapper. Ezt utána Majka sem tudta szó nélkül hagyni. „Attila! Egészen furcsa, hogy még mindig ott tartunk, hogy nekem üzengetsz a közösségi médiában, pedig minden olyan jól alakul elvileg a te életedben. Annyi hazugságot kitermeltél a nyilatkozataidban az elmúlt egy évben arról, hogy kettőnk kapcsolata miért és hogyan ért véget, én mindvégig hallgattam, mert abszolút nem érdekem, hogy a te közönséged csalódjon. Azt viszont nem lehet, hogy soha nem reagálok semmilyen gátlástalan mondandódra, mert a végén azt hiszik, nekünk van félnivalónk. (…) Azt írod, hogy életed legfontosabb döntését hoztad meg egy évvel ezelőtt. Az igazság az, hogy mi hoztuk meg helyetted. Tudatos karrierépítésnek állítod be az egy évvel ezelőtti eseményeket, pedig életed legnagyobb faszságát követted el, amiből aztán jól jöttél ki, mint azóta mindenből.

Curtis és Majka

Fotó: TV2

Majka most először mesélt őszintén az érzéseiről volt társával kapcsolatban Osváth Zsolt 1Kanapén című műsorában. 

Nekem az életemben nincs szükségem arra, hogy Attilát bántsam. Elvitathatatlan a kettőnk közötti szerelem, az ami történt velünk 12 éven keresztül. Olyan dolgokat éltünk meg… Annak a sok embernek – aki ugat, hogy én mit miért mondtam, és miért nem tettem meg, és miért nem máshogy tettem meg – kívánom azt az öt évet, amit eltöltesz egy emberrel, miközben mindent megteszel azért, hogy változzon, és nem változik. És kívánom nekik azt, hogy ez az ember ne csak érzelmileg függjön tőlük, hanem megélhetésileg is. Könnyű úgy ugatni valamiről, hogy ő csak a barátom, és megteszek érte mindent, mert érzelmileg kötődöm hozzá és próbálok neki segíteni. De amikor ez társul azzal, hogy egy melóban vagytok, és a te felépített megélhetésedet, amit együtt kidolgoztatok, amiért tettél-hajtottál, ugyanúgy romba lehet dönteni egy pillanat alatt; amikor már pénzed, kereseted, családod van, és ez függ ettől; meg egy stábod, akit eltartasz… Akkor ez a sok fasz, aki ugat, mit mondana?” – magyarázta a rapper, amit a 24.hu szemlézett. 

Majka elmondta, pontosan tudja, hogy Curtisszel való kapcsolata akkor fog rendeződni, amikor „minden megjavul”, és ehhez mindketten kellenek. Kiderült, privátban egy évvel ezelőtt beszéltek utoljára, egészen a mostani nyilvános üzengetésig. 

Nagyon bízom benne, hogy most ő ezzel – hogy odafigyel rá az RTL, csinál dolgokat, (…) a korából kifolyólag, hogy már 34 éves, hogy családja van, hogy vett egy házat, vett egy autót – rájön, hogy nem teheti meg azt, hogy nem megy el. És tudja, hogy mellékpályára kell helyezni egy csomó olyan rossz dolgot az életében, amik eddig befolyásolták. Hozzáteszem, hallottam is, hogy ez megtörténik. Azért nekünk sok közös barátunk van, úgyhogy hallottam, hogy ezzel jól áll. Csak hát, ehhez nekem mi közöm? Miért kell engem ebbe belekeverni egy év után? – tette fel a kérdést Majka, majd arra is kitért, milyen érzések vannak benne. – Nekem ő mindig az Atika marad, akivel én annyi mindent csináltam, hogy el nem tudják képzelni az emberek. Nagyon hiányzik, de én nem tudok többet tenni ezért a dologért. Nem akarok olyan emberre időt szánni az életemben, aki nem akarja, hogy időt szánjak rá. (…) Vállalom, hogy nagyon szerettem az Atit. Nagyon szerettem, mint embert, mint társat, és tudom nagyon jól, hogy egy olyan dolog vette el tőlem, ami nem ő. És ez nekem mindennél jobban fáj. Szóval én nem tudok, és nem is akarok többet tenni ezért, mert nincs rá indíttatásom. Ha neki úgy jó, ahogy van, akkor nekem is jó úgy, ahogy van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top