nlc.hu
Aktuális

Majka kiakadt

Majka Curtisnek: „Ehhez azért kell, hogy legyen az ember arcán bőr”

A rapper nem bírta tovább, és a közösségi oldalán mondta el a véleményét egykori kollégájáról.

Majka és Curtis kapcsolata valószínűleg sosem jön már helyre. Curtis a napokban beszélt arról, hogy senki ne hagyja, hogy kihasználják, megalázzák, a poszt pedig a rajongók szerint egyértelműen Majkának szólt. A rapper nem hagyta szó nélkül a bejegyzést, és egy hosszú Facebook-posztban reagált volt barátja szavaira.

(b-j) Majoros Péter (Majka), Széki Attila (Curtis)

Majka és Curtis korábban jó barátok voltak. (Fotó: Nagy Zoltán)

„Attila! Egészen furcsa, hogy még mindig ott tartunk, hogy nekem üzengetsz a közösségi médiában, pedig minden olyan jól alakul elvileg a te életedben. Annyi hazugságot kitermeltél a nyilatkozataidban az elmúlt egy évben arról, hogy kettőnk kapcsolata miért és hogyan ért véget, én mindvégig hallgattam, mert abszolút nem érdekem, hogy a te közönséged csalódjon. Azt viszont nem lehet, hogy soha nem reagálok semmilyen gátlástalan mondandódra, mert a végén azt hiszik, nekünk van félnivalónk. (…) Azt írod, hogy életed legfontosabb döntését hoztad meg egy évvel ezelőtt. Az igazság az, hogy mi hoztuk meg helyetted. Tudatos karrierépítésnek állítod be az egy évvel ezelőtti eseményeket, pedig életed legnagyobb faszságát követted el, amiből aztán jól jöttél ki, mint azóta mindenből. Egészen elképesztő, hogy te azóta kész tényként, sőt (!!) igazságként kezeled a saját hazugságod. De igazad van.. az idő mindent megold, rendbe tesz… (…) Senkinek nem jut eszébe felhívni a figyelmed arra, hogy legalább a tüzet ne csináld ilyen posztokkal. Ehhez azért kell, hogy legyen az ember arcán bőr… De megértem őket is, mivel tudom, hogy semmi rosszat nem akarnak neked, és mindenki azon volt/van, hogy rendbe tedd az életed. Sok sikert hozzá, úgy látom, jól alakul… szívesen” – olvasható a bejegyzésben. 

Majka és Curtis egyébként tavaly júliusban még terv szerint együtt adtak volna koncertet Villányban, utóbbi viszont nem jelent meg a fellépésen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top