nlc.hu
Sztárok

Pataky Attila megírta végrendeletét

Pataky Attila a végrendeletéről: „Csak az ingóságról szól, hiszen örök életű fénylények vagyunk”

Attila aggódik a gyermekei és unokái miatt.

Pataky Attila nem rég töltötte be 72. életévét. Bár a zenész jó egészségnek örvend, ha nem így lenne, sem félne a haláltól.  „Nem jövendölöm az életemet. Sok mindennek jutottam a birtokába, mert aki kér, annak megadatik, aki keres, az talál. Ismerem a saját időtlenségemet.” – mondta a születésnapján Attila. 

Pataky Attila

Fotó: Birton Szabolcs

Most mégis úgy döntött, megírja végrendeletét, aminek nyomós oka van. „Írtam már végrendeletet, de csak az ingóságról szól, hiszen örök életű fénylények vagyunk. Életkapu, halálkapu – jövünk-megyünk. A dharma törvényei szerint mindenki ott van, ahol lennie kell, és kész. Haladok előre az úton. Ha holnap reggel kéne elmennem, sem érdekelne. Akkor megyek!” – magyarázta a Story magazinnak az Edda énekese, aki arra is kitért, ennek ellenére miért érezte fontosnak, hogy idejekorán feljegyezze vagyonának örököseit. 

Aggódom viszont a gyerekeimért – két gyönyörű fiam van, egy gyönyörű unokám. A kisebbik fiam és az unokám most indulnak el az életben, és akkor ilyen elmebetegek, félbolondok, nemzetek hóhérai fenyegetnek minket atomháborúval? Ez teljes téboly. Kik ezek, és honnan jöttek? Zelenszkij maga az ukrán nép hóhéra. Az egész egy színház: Amerika és Oroszország háborúzik Ukrajnában. Nem tudják, mit cselekszenek. Hogy a karma tengerébe milyen köveket dobálnak, és mit kapnak ezért cserébe, rövid időn belül kiderül. Ez az ő dolguk! A mi dolgunk, a magyarság dolga a fény és a szeretet felmutatása. Én ebben vagyok partner, efelé megyek – örömet és boldogságot viszek a zenékkel. Boldog vagyok, hogy ezen az ősi, szakrális magyar nyelven, a világ egyik legkifejezőbb nyelvén írhatom a dalaimat. Nagyon büszke vagyok, hogy magyar lehetek.”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top