nlc.hu
Sztárok

Pumped Gabo véleménye

Pumped Gabo méltatta Liptai Claudiát: „Top milf”

A celeb arra reagált, hogy Alonso tekintete elkalandozott.

A 27 éves Pumped Gabo egy Instagram-történetben vallott arról, mit gondol Liptai Claudiáról. Mint kiderült, nagyon tetszik neki az 50 éves műsorvezető, akit még a múlt héten Magyarországra látogató Fernando Alonso is szemmel méltatott. Az édesanya egyébként a futam előtt részt vett egy partin, ahol közös fotót is készíthetett Alonsóval, melyet ide kattintva tekinthetsz meg. Ennek a bizonyos rendezvénynek az egyik fotóját Pumped Gabo is megosztotta az Instagram-történetében, sőt, a véleményét is kifejtette mellette – írja a Ripost.

Pumped Gabo

Liptai Claudia, Marcellina, és Pumped Gabo a Nagy Duett 2018-as 2. élő adásában a TV2-n. (Fotó: TV2)

„De szeretem a Claudiát! Meg is értem, hogy megnézte az Alonso! Nekem is Claudia volt, nem is a tini crushom, de a kiskori három éves crushom. Szerintem tőle volt magömlésem legelőször, és szerepelt abban a sorozatban, amiben a Gálvölgyi is benne volt. Meg az a Jutka, és ilyen vöröshasú, nagyon jó nő volt. Még most is az” – mondta a celeb, majd a következő fotón megjegyezte, hogy „Top milf Claudia”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top