nlc.hu
Sztárok

Hazaköltöztek Kovács Kokó Istvánék

Hazaköltözött a családjával Svájcból Kovács Kokó István

Magyarországon kezd új életet a feleségével és a gyerekeivel.

Kovács Kokó István végleg hazaköltözött Magyarországra, családjával már belevágott az itteni életre való berendezkedésbe. Az olimpiai bajnok ökölvívó és családja 2021 tavaszán költöztek ki Svájcba, mivel ő lett a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség főtitkára. 2022 áprilisában azonban leváltották erről a pozícióról, megszűnt a kinti munkája, ezért költözött most vissza.

Kovács Kokó István

Végleg hazaköltöztek Magyarországra Kovács Kokó Istvánék – Fotó: MTI/Kovács Tamás

Már leadtuk a svájci ingatlant és eladtuk a kinti kocsikat. Az itthoni házunkat szerencsére megtartottuk, (…) így egyszerűbben megy a berendezkedés” – mesélte most a Blikknek. Az egykori sztársportoló arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy az 5 és fél éves kisfiát  már be is íratták egy magyarországi iskolába.

Nem gondolom, hogy megrázta volna a költözés. Ő egy nagyon aktív kisgyerek, a mi életünkben hozzászokott, hogy itt mindig történik valami. Nagyon gyorsan alkalmazkodik az új élethelyzetekhez” – árulta el Kokó, aki jelenleg az atlétikai világbajnokság maratoni útvonalán megrendezendő, Hősök Futása elnevezésű eseményre készül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top