nlc.hu
Sztárok

Pachmann Péter reakció

Pachmann Péter reagált a pletykára, miszerint ismét rátalált a szerelem

A műsorvezető állítólag a Guns N' Roses koncerten került közelebb egy lányhoz.

Pachmann Péter 2018-ban, négy év házasság után vált el feleségétől. A Mokka műsorvezetője mindig is őrizte a magánéletét a nyilvánosság elől, még volt kedveseit is csak ritkán mutatta meg. 

Pachmann Péter

Fotó: TV2

A tévés év elején egy interjúban elmondta, fiatal helyett inkább idősebb, tapasztalt hölggyel vágyna kapcsolatra. A minap mégis elkezdett terjedni a pletyka, miszerint egy fiatal lánnyal látták csókolózni a Guns N’ Roses koncerten. 

„Múlt héten a Puskás Arénában a Guns N’ Roses koncertjén láttam Pachmannt egy fiatal lánnyal csókolózni a tömegben, nem messze voltak tőlünk. Fotót nem készítettem, de végigtúrtam Pachmann Instáját és sok érdekességet találtam” – írta egy szemtanú a Ripostnak küldött levelében. A lap természetesen megkereste a műsorvezetőt, aki azonnal tiszta vizet öntött a pohárba. 

„Az való igaz, hogy ott voltam a Guns N’ Roses koncerten, egy nyolcfős tárasággal. Azonban a hölgyet, akivel hírbe hoztak, soha életemben nem is láttam élőben, ezért bátran kijelenthetem, hogy nem is csókolóztam se vele, se mással. Jelenleg egyébként nincs is párkapcsolatom. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top