Pachmann Péter reagált a pletykára, miszerint ismét rátalált a szerelem

T. D. | 2023. Július 31.
A műsorvezető állítólag a Guns N' Roses koncerten került közelebb egy lányhoz.

Pachmann Péter 2018-ban, négy év házasság után vált el feleségétől. A Mokka műsorvezetője mindig is őrizte a magánéletét a nyilvánosság elől, még volt kedveseit is csak ritkán mutatta meg. 

Fotó: TV2

A tévés év elején egy interjúban elmondta, fiatal helyett inkább idősebb, tapasztalt hölggyel vágyna kapcsolatra. A minap mégis elkezdett terjedni a pletyka, miszerint egy fiatal lánnyal látták csókolózni a Guns N’ Roses koncerten. 

„Múlt héten a Puskás Arénában a Guns N’ Roses koncertjén láttam Pachmannt egy fiatal lánnyal csókolózni a tömegben, nem messze voltak tőlünk. Fotót nem készítettem, de végigtúrtam Pachmann Instáját és sok érdekességet találtam” – írta egy szemtanú a Ripostnak küldött levelében. A lap természetesen megkereste a műsorvezetőt, aki azonnal tiszta vizet öntött a pohárba. 

„Az való igaz, hogy ott voltam a Guns N’ Roses koncerten, egy nyolcfős tárasággal. Azonban a hölgyet, akivel hírbe hoztak, soha életemben nem is láttam élőben, ezért bátran kijelenthetem, hogy nem is csókolóztam se vele, se mással. Jelenleg egyébként nincs is párkapcsolatom. 

Exit mobile version