nlc.hu
Sztárok

Pachmann Péter új klipje

Szavak nélkül: Pachmann Péter új videoklipje hasít a neten, de sok mindent nem értünk

Pachmann Péter egy ideje már elég komolyan hódol a hobbijának.

Pachmann Péter A nagy duettben fedezte fel, hogy nincs is olyan rossz hangja, és miután megnyerte a versenyt, elkezdett hobbiszinten foglalkozni a zenével. Ez a projekt kinőtte magát: olyannyira, hogy a tévés tegnap kiadta a második videoklipjét. Az elsőről itt olvashatsz.

Mutatjuk az új klipet:

A Mokka műsorvezetője megmutatta a laza oldalát, amit csak nagyon ritkán láthatunk a képernyőn. A klip cselekménye egyelőre nem teljesen tiszta, de Pachmann Péter még táncol is benne, szóval ez megbocsátható. A tévés idén tölti be az ötvenet, ennek apropóján pedig naponta új történeteket oszt meg a közösségi oldalán. A kliphez is írt pár sort.

„Igazából, talán még egy újabb, jó kis regény, egy filmrendezés és Izland maradt a bakancslistámon. De ha ezt néhány hete írom, akkor még ott van egy fontos dolog: közös videoklip a gyermekeimmel. A gyönyörű Annácskával és a rockerszívű Balázzsal. Meg persze sok más profi szereplővel és alkotóval. Én ezt most ajándékba szeretném nyújtani Nektek, a sok ezer Olvasómnak, akik naponta követtétek, vártátok, izgultátok, mosolyogtátok Életem történeteit. Hálás vagyok a Sorsnak, hogy erre az útra léphettem, hogy mindezt megélhettem és elmesélhettem Nektek. Szóval, fogadjátok nagy szeretettel ezt a kis videoklipet, amely első megközelítésben akár egy szerelemről is szólhatna, de ha ezen felülemelkedünk, akkor sokkal inkább szól a teljességről, arról, hogy az Ember akkor is élhet teljes életet, ha hosszú és rögös útja közben nem feltétlenül teljesül minden vágya. Mert tényleg, a teljességhez nem vezet út, az út maga a teljesség. Nagyon köszönöm, hogy itt voltatok, boldog vagyok, hogy milyen nagy számban voltatok/voltunk itt. Most néhány napra eltűnök, kikapcsolok, hátradőlök, leállítok és leállok, summázom és megélem, hogy megélhettem ezt az ötven nehéz, de mégis gyönyörű évet” – írta.

pachmann péter

Pachmann Péter (Fotó: Youtube)

Olvass még Pachmann Péterről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top