nlc.hu
Sztárok
Pachmann Péter számvetése

Pachmann Péter: “Nem rokoni, haveri segítség által jutottam el idáig”

Büszke a sikereire a műsorvezető, és jól érzi magát a bőrében.

Pachmann Péter márciusban ünnepli 50. születésnapját. A Borsnak adott interjúban számot vetett életével, és elárulta, mit tervez a sorsfordító napra.

Pachmann Péter

Pachmann Péter úgy érzi, mindent megtapasztalt – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Sikeresnek tartom magam az élet minden területén, talán a kosárlabda az egyetlen, amiben nem tudtam szép eredményeket elérni. (…) Nagyon lentről kezdtem, én tényleg végigjártam a szamárlétrát. A segéd-hangalámondástól a külpolitikai képek vágásán át mindenfélét csináltam. Nem arról volt szó, hogy valaki felfedezett engem, hanem mindig eggyel feljebb léphettem a szorgalmamnak köszönhetően. Büszke vagyok arra, hogy én mindenért megdolgoztam, nem rokoni, haveri vagy egyéb segítség által jutottam el idáig” – vallotta be a Mokka műsorvezetője, aki magányosan ünnepel majd.

Elmondása szerint a kedvenc városába. Berlinbe szeretne autózni, onnan pedig vonattal a kedvenc falucskájába az osztrák hegyekbe. “A jelenlegi helyzet ezt lehetővé is teszi, el kellett fogadnom, hogy ezt a szülinapot egyedül ünneplem majd” – árulta el a plasztikai műtétre készülő Pachmann Péter.

Olvass még Pachmann Péterről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top