Sztárok

Ezért nincs még párkapcsolata Pachmann Péternek

Nem talált rá egyelőre a szerelem Pachmann Péterre, de azt mondja, ez most nem is baj.

Tavaly augusztus óta él külön feleségétől Pachmann Péter. A TV2 reggeli műsorának műsorvezetője a Vasárnapi Blikknek elmondta, hogy nincs új szerelem az életében, de nem is bánja, mert most annak van ideje, hogy saját magával, illetve a gyerekeivel legyen.

Pachmann Péter előbb a lelki békéjét akarja (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

„Úgy gondolom, hogy egy hosszú kapcsolat után egy »gyászidőszaknak« kell következnie. Aztán azon túl kell lépni, ezalatt feldolgozni a történteket, és utána belevágni valami újba. Nálam még tart ez folyamat, ezért nem keresgélek. Most a gyermekeimmel próbálok minél több időt tölteni, a tévés munka mellett a kikapcsolódásra és a pihenésre is szakítok időt – fogalmazott Pachmann.

Úgy véli, amíg sebzett a lelke, addig nagy esély van arra, hogy egy olyan nővel hozza össze a sors, akinek szintén nincs rendben a lelke, ezt pedig szeretné elkerülni. A műsorvezető több hobbit is talált magának, együttesben énekel és rendszeresen kocog is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top