nlc.hu
Sztárok

Till Attila hosszú életet szeretne

Till Attila: „Van egy olyan érzés, vágy bennem, hogy 93 évet szeretnék élni”

Bár úgy látja, erre nem sok esélye van.

Till Attila több mint 20 éve szórakoztatja az embereket a TV2 képernyőjén. Számtalan sikerműsornak volt már a házigazdája, és ami mindig állandó, az a jó kedve és az elképesztő energia, ami árad belőle. 

Till Attila

Fotó: TV2

Többször kijelentette már, hogy akár 100 évig is csinálná ezt a munkát, most azonban konkrétan arról írt Instagram-oldalán, hogy élni is sokat szeretne – szúrta ki a 24.hu.

„Aktívabb a színpadon, mint a 61 éves Axl Rose (David Bowie, Freddy, George Michael, Jacko meg már sehol). Ennek kapcsán elmerengtem az időn meg a saját koromon. Van egy olyan érzés, vágy bennem, hogy kb. 93 évet szeretnék élni! Vagy 95, 97, de mindenképp 90 felett! (A 100 nem izgat). Elnézve a családi átlagéletkort, erre nincs olyan túl nagy esélyem, de pont ez izgat! Hogy dehogynem! Még hosszan megyünk előre, mi mást szuggerálhat magába az ember?” – írta a műsorvezető, miután látta, milyen aktív 80 évesen is a színpadon Mick Jagger.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top