nlc.hu
Sztárok

Zalatnay Cini bűntudattal küzd

Zalatnay Sarolta bevallotta, bűntudata van, amiért csak most gyászolja édesapját

Elcsukló hangon beszélt az érzéseiről.

Zalatnay Sarolta múlt héten mesélt először arról, hogy nyolcévesen elveszítette az apukáját. Az énekesnő megtörten beszélt a tragédiáról, amikor édesapja rákkal küzdött, majd veszített. 

Zalatnay Cini

Zalatnay Cini a Mokkában

Cini ma a Mokka vendége volt, ahol elmondta, egy filmnek a hatására törtek fel belőle az érzelmek, és azóta sem tud szabadulni a gyásztól, pedig sok éve már annak, hogy édesapja elment. 

Nyolcéves voltam, mégis emlékszem mindenre, és ez a film kapcsán elkezdett bennem elindulni. Az, hogy együtt vannak eltemetve, járok ki kéthetente, van, hogy többször, miért nem jut eszembe nekem apám, miért mindig anyu? Aki oké, hogy élt velem negyven évet és apu csak nyolcat, de az a nyolc olyan tömény volt, mert annyira szeretett engem, hogy egyszer csak előjöttek a képek – idézte fel elcsukló hangon az énekesnő, aki sok szép emléket mesélt. – Haragszom magamra, hogy miért csak most kezdek el ezen gondolkodni. Talán most azért kezdtem el ezen gondolkodni, mert úgy érzem, bármikor gond lehet? Lehet ez is. Mindenesetre utálom, gyűlölöm a halált és nem értem, miért nem hagy embereket, állatokat hosszabb ideig élni.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top