nlc.hu
Sztárok

Kustánczi Lia és az anyaság

Kustánczi Lia: „Amit előre elterveztem anyaként, szinte mindent át kellett gondolnom”

Szeretne majd kistestvért a fiának.

Kustánczi Lia novemberben jelentette be, hogy párjával első gyermeküket várják. A 39 éves híresség április elején hozta világra a kisfiát, aki Lia szerint egy kiegyensúlyozott gyerkőc. Mint mondja, voltak elképzelései a szülőségről, ám ezek idővel megváltoztak. 

Kustánczi Lia

Kustánczi Lia (Fotó: Trenka Attila)

„Amit előre elterveztem anyaként, szinte mindent át kellett gondolnom. Például én úgy szerettem volna, hogy az első estétől majd a saját szobájában alszik a kisfiam… Még aznap megdőlt, van egy görgethetős kiságya, így akár a nappaliban, akár a hálószobában velünk tud aludni. Egy pillanatról sem szeretnék lemaradni, szeretem nézni, ahogy alszik. Elolvadok az illatától, ahogy a bőre hozzám ér, már az első pillanattól, hogy megtudtam, várandós vagyok, valami óriási mélyről jövő érzelmeim vannak iránta. Az sem titok, hogy szeretnénk majd kistesót, de most még Benire figyelünk 100%-osan” – nyilatkozta a Borsnak az édesanya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top