nlc.hu
Sztárok

Mészáros János Elek még mindig agglegény

Mészáros János Elek elmondta a véleményét a Házasodna a gazdáról

Édesanyjával és a nővérével él.

Mészáros János Elek 2012-ben megnyerte a Csillag Születik tehetségkutatóját. Mivel a pandémia alatt nem koncertezhetett, szőlőt metszett, veteményezett, és betakarította a terményt, később pedig húsfeldolgozással is elkezdett foglalkozni. Ezalatt az idő alatt nem szerepelt egyetlen celebműsorban sem, melynek komoly oka van: Elek nem gondolja, hogy művészként ott lenne a helye. Az RTL a Házasodna a gazdával kapcsolatban is felkereste őt, ám ő nemet mondott. 

Mészáros János Elek

Mészáros János Elek (Fotó: Nagy Zoltán)

„Amikor elindult a műsor, megkérdezték, mit szólnék hozzá. Elmondtam a véleményemet, és többet nem is kerestek. Én úgy vélem, egy kreált helyzetben az ember idegenek között úgysem lel társra, és az ezzel járó felhajtás sem hiányzott. Nem beszélve arról, hogy ha én elmegyek a tévébe veszekedni, vagy a dzsungelben tücsköt-békát enni, akkor hiteltelenné válok a közönségem előtt. Aki Hazám, hazám áriát énekel az arra megfelelő színpadokon, az nem játszhat a képernyőn a sliccével. Egy művész számára a hitelesség a legfontosabb” – jelentette ki az énekes a Meglepetés magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top