nlc.hu
Sztárok

Válik Justin Trudeau

Az Instagramon jelentette be Kanada miniszterelnöke, Justin Trudeau, hogy elválik

„Összetartó család maradunk, mély szeretettel és tisztelettel egymás iránt" - jelentette be a pár a közösségi médiában.

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök és felesége, Sophie Grégoire Trudeau bejelentette, hogy 18 év házasság után válnak.

Nem sokkal dél után jelent meg egy Instagram-bejegyzés, amelyet mind Trudeau, mind Grégoire Trudeau fiókjában közzétettek – angolul, illetve franciául.

Szeretnék megosztani azt a tényt, hogy sok jelenőségteljes és nehéz beszélgetés után úgy döntöttünk, hogy különválunk. Mint mindig, továbbra is egy szoros család maradunk, mély szeretettel és tisztelettel egymás iránt, és mindaz iránt, amit felépítettünk és építeni fogunk. Gyermekeink jóléte érdekében kérjük, tartsák tiszteletben a magánéletüket” – írják.

A házaspárnak három gyermeke van: Xavier (15), Ella-Grace (14) és Hadrien (9).

Ottawában évek óta keringtek a pletykák a Trudeau-házasságról, de a személyes kapcsolatukban kialakult viszály soha nem került a címlapokra – írja a Politico. Egyszer Melania Trumppal is hírbe hozták, de korábban botrányba keveredett azért is, mert egy újságírót fogdosott.

ustin Trudeau és felesége

Justin Trudeau és felesége. Fotó: David PARRY / AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top