nlc.hu
Sztárok

Járai Mátét szerették volna kibérelni

Járai Máté: „Egyszer megpróbáltak kibérelni egy hétre”

A színész szerint egyébként ez nem is rossz ötlet.

Járai Máté rengeteg arcát megmutatta már az országnak. A színész és felesége, Járai Kíra akkor szereztek igazán nagy népszerűséget, amikor szerepeltek a Nyerő Párosban. Azóta Máté színészi tevékenységei mellett több műsorban is feltűnt, legutóbb például az Activity házigazdája volt. 

Járai Máté

Járai Máté (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)

Máté és Kíra mindig is őszintén beszéltek arról, hogy nyitott házasságban élnek, ami nem mindenkinek nyerte el a tetszését, sokan viszont teljesen odavannak a színészért. A Story magazinnal osztott meg egy érdekes kérést, amit az egyik rajongója intézett hozzá

„Egyszer megpróbáltak kibérelni egy hétre. Egy családtól érkezett az üzenet, akiknek nagyon szimpatikus voltam a tévés szerepléseim alapján. Szerették volna, ha odaköltözöm hozzájuk és szórakoztatom őket. Ugyan az ötlet hízelgő volt, de visszautasítottam – mesélte Máté, akinek a felvetéstől egyből beindult a fantáziája. – Maga a koncepció valóságshow-ként még működhetne is. Gondoljunk csak bele, az lehetne a műsor címe, hogy: Celebbérlés.”

Meglepő módon mégsem ez volt a legfurcsább üzenete, amit követőjétől kapott és vissza kellett utasítania. „Az illető elárulta, nagy kedvence vagyok, ezért elküldte nekem a különféle lejárt számlatartozásait kifotózva. Udvariasan megkért arra, válasszak belőle néhányat, és fizessek be, amennyit csak tudok.

Story címlap

Story címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top