nlc.hu
Sztárok

Az 58 éves Elizabeth Hurley vörös ruhában

Nincsenek szavak arra, hogy mennyire vadító az 58 éves Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley ugyan idén nyáron betöltötte az ötvennyolcat, ezt szerintünk senki nem mondaná meg róla.

Ragyogott egy augusztus 3-án tartott eseményen az 58 éves Elizabeth Hurley. A vörös szőnyegen egyébként 21 éves, jóképű fiával, Damiennel pózolt. Hurley egy mélyen dekoltált, vörös estélyit viselt, ami kiemelte vékony derekát, de láttatni engedte formás lábait is. 

Elizabeth Hurley vörös ruhában

Nem mondanánk meg, hogy 58 éves (Fotó: Profimedia)

A Mallorcán tartott bulit Marcel Remus német üzletember szervezte, és egyértelműen Hurley volt a díszvendég.

Az 1965-ben született angol színésznő idén júliusban lett 58 éves. Ezt azonban mi nem mondanánk meg róla. 

A világ akkor figyelt fel rá, amikor Hugh Grant párja lett a 90-es években.  A divatmagazinok címlapjára pedig a  Négy esküvő és egy temetés című film 1994-es bemutatója után került fel. A premieren ugyanis egy fekete Versace ruhában jelent meg, amelyet arany biztosítótűk tartottak össze. Bár eltelt 29 év, a ruha ma is szinte minden divatösszeállításba bekerül.

Elizabeth Hurley és Hugh Grant

Az ikonikus ruha 1994-ből (Fotó: Gareth Davies/Mission Pictures/Getty Images)

Bár Grant és a Hurley szakítottak, annyira jó maradt köztük a kapcsolat, hogy a színész lett a nő 2002-ben született fiának a keresztapja. A gyerek apja Steve Bing amerikai üzletember, aki csak a DNS-teszt után ismerte el az apaságot. 

Elizabeth Hurley és fia

Elizabeth Hurley és fia (Fotó: Profimedia)

Ami a karrierjét illeti, Elizabeth Hurley az elmúlt években leginkább karácsonyi tévéfilmekben szerepelt, és olyan sorozatokban, mint a Pletykafészek vagy a The Royals (A királyiak). És hogy milyen a színésznő, amikor nem a vörös szőnyegen láthatjuk? Íme:

Elizabeth Hurley farmerban

Fotó: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top