nlc.hu
Sztárok

Arnold Schwarzenegger unokái

Elképesztően cuki kislányok Arnold Schwarzenegger unokái

A filmekből ismert kemény akcióhős arra tanítja az unokáit, hogy hogyan kell kitakarítani az istállót és gondozni az állatokat.
Arnold Schwarzenegger

A filmekből ismert kemény akcióhőst, leveszik a lábáról az unokái. Lányának Katherine Schwarzeneggernek, és mostanában kevésbé népszerű férjének Chris Prattnek, két lánya van.

Eloise most 13 hónapos, nővére Lyla pedig kétéves. A kislányok idén nyáron a szüleikkel és nagyanyjukkal Maria Shriverrel egy csodálatos eldugott tóhoz mentek nyaralni. A pöttöm Eloise még egy polipos úszómellényt is kapott a hajókázásra.

Katherine Schwarzenegger lányai
Megnézem
Összes kép (3)

Néhány héttel ezelőtt, nagyapjuk arról beszélt egy előadásában, mennyire fontos számára, hogy unokái megszeressék, és odaadással gondozzák az állatokat. „A legidősebb lányomnak két lánya van, akik hetente egyszer átjönnek hozzám, hogy játszanak az állatokkal. Megmutattam már nekik, hogyan takarítom ki az istállót, melyik haszonállat mit eszik és így tovább.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top