nlc.hu
Sztárok

A Fricska zenekar rendkívüli közleményt adott ki Tóth Gabiék válásával kapcsolatban

A Fricska zenekar rendkívüli közleményt adott ki Tóth Gabiék válásával kapcsolatban

Írásban zaklatták a zenekar tagjait.
Tóth Gabi és Krausz Gábor

A Facebook-oldalán reagált a Tóth Gabi válása körül kialakult botrányra a Fricska zenekar. Ahogy azt az nlc is megírta, Tóth Gabi és Krausz Gábor a napokban jelentette be, hogy hat év után házasság után elválnak egymástól.

Gabit azóta a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével lencsevégre is kapták pénteken egy művészeti vásáron, amikor együtt időztek Jászberényben, útba ejtve a környékbeli fő fideszes, Pócs János országgyűlési képviselő dinnyeföldjét, a Gazda Farmot is.

Mindeközben sokan tévedésből a Fricska zenekar számára küldték el mondanivalójukat, ezért a zenekar a Facebook-oldalán kénytelen volt egy közleményt közzétenni az ügy kapcsán.

Nyilatkozat! Kijelentjük, hogy Tóth Gabiék válásához nincs köze egyik zenekari tagnak sem. Nem a zenekarhoz, hanem a táncegyütteshez vezetnek a szálak. Kérjük, hogy a Fricska zenekar tagjait ne zaklassák privát üzenetekkel!

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top